Jysk musikfestival plaget af mystisk fænomen: Hvorfor er der hele tiden porrer på scenen?

Morten Larsen

400 uger siden

|

14/11/2016
Ingen kan forklare, hvorfor der var så mange porrer til den nordjyske festival.

Dagens topnyheder

Der var ikke kun langhårede guitarister og sortklædte sangere på scenen, da der i weekenden blev afholdt Aalborg Metal Festival i den nordjyske by.

I løbet af festivalen blev scenen gang på gang indtaget af porrer. Det skriver TV2 Nord.

- Det er da meget sjovt, men vi forstår simpelthen ikke hvorfor, siger Tania Kvist fra musikfestivalen for fans af den hårde rockmusik.

De grønne planter blev flere gange kastet op på scenen under weekendens mange koncerter, og nu forsøger folkene bag Aalborg Metal Festival at finde ud af, hvorfor der egentlig blev taget porrer med til koncerterne.

-Vi vil da gerne vide det. Det er da lidt sjovt, at der bliver taget porre med, siger Tania Kvist til TV2 Nord.

De mange porrer fik arrangørerne til at indføre et forbud mod de aflange planter.

- DER MÅ IKKE MEDBRINGES PORRER I SALEN! Vi beklager overfor dem, der godt kan administrere deres porrer, men af hensyn til vores artister, er vi nødt til at stoppe porre-legen, mens den stadig er god! Medbragte porrer vil derfor blive konfiskeret uden yderligere varsel, skrev Aalborg Metal Festival i weekendens på deres Facebook-side.

Et af problemerne med grøntsagerne var, at de satte sig fast i hjulene på lydforstærkerne, hvilket gav en del problemer for de frivillige medhjælpere, når de skulle flytte rundt på det tunge sceneudstyr.

LÆS OGSÅ: Kendte danskere

Publikum var dog flinke og lyttede til arrangørernes bøn om, at man skulle lade deres porrer blive hjemme i køleskabet.

- Efter vi havde skrevet opslaget lørdag var der ikke nogen, som tog porrer med mere. Nogle havde så taget gulerødder eller agurker med i stedet, men de blev ikke kastet på scenen, siger Tania Kvist til den regionale tv-kanal.