Kandis-Johnny alvorligt til skade i TV-program

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Forsangeren fra det populære Dansk Top-band 'Kandis', Johnny Hansen, kom alvorligt til skade under optagelser.

I dag er der premiere på 'Fangerne på Fortet' på Viaplay. 

Her kan man blandt andet følge Kandis-forsangeren Johnny Hansen, som i denne sæson deltager i strabadserne på Fort Boyard.

Læs også

Derfor bør du ALTID lægge en citron i opvaskemaskinen

Han er på hold med sang-kollegaen Sussi, som danskerne kender fra den folkekære duo 'Sussi og Leo', samt Sussis plejesøn Lukas.

Men under optagelserne kommer Johnny Hansen galt afsted. 

I en af de mange udfordringer på fortet, skal Johnny Hansen bevæge sig hurtigtst muligt gennem et rum. Det er dog 'bare' at gå fra den ene ende til den anden - han må nemlig ikke røre gulvet. I stedet skal han henover tre runde plader, som alle bevæger sig i hver sin retning. 

Da han kommer til den sidste og næsten er i mål går det galt. 

Her styrter han nemlig i stedet og får slået sit ben. Herefter lander han på gulvet, hvor han i smerte tager sig til benet og man ser en fra produktionen, som skynder sig hen til ham.

Du kan se hele klippet herunder:

Stor succes 

Sidste år vendte 'Fangerne på Fortet' tilbage efter en pause på 11 år. 

Men selvom programmet forud for 2020-sæsonen havde været væk fra skærmen i 11 år, så var seertallene fortsat høje, da danske kendisser igen begyndte at konkurre i skæve konkurrencer på Fort Boyard

Det var noget, der glædede programdirektøren. Det har formentlig også været medvirkende til, at Fangerne på Fortet vender tilbage i år.

”Det er fantastisk at se, at så mange danskere så med på premieren af ’Fangerne på Fortet’. Det viser, at vores danske seere på Viaplay og TV3-kanalerne har stor appetit på vores lokalt producerede indhold, og vi er glade og stolte over den succesfulde start. Vi ser frem til at levere endnu mere god underholdning til hele familien i resten af sæsonen af ’Fangerne på Fortet’", sagde Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group i Danmark, i en pressemeddelelse i den forbindelse

Hele den nye sæson af 'Fangerne på Fortet' ligger nu klar på Viaplay.

Læs også

Enke finder fantastisk gave til sig selv og sin datter fra afdød ægtemand