Kardashians bodyguards med dystert løfte til røvere: I lagde jer ud med den forkerte

- Vi vil finde jer.

Natten til mandag blev realitystjernen Kim Kardashian røvet på et hotel i Paris. Gerningsmændende tvang en receptionist til at vise vej til hendes værelse.

Her bandt de hende og låste hende inde på toilettet, mens de stjal smykker og værdigenstande for et anseeligt millionbeløb. 

Kim Kardashians bodyguards var ikke til stede og er blevet voldsomt kritiseret for at være gået i byen, mens stjernen blev berøvet. Nu tager den ledende bodyguard bladet fra munden, skriver Daily Mail.

Pascal Duvier kalder røveriet en af de mest kvalmende ting, han har set eller hørt om.

- Vi har tip og spor, og vi vil finde jer. Det lover jeg jer. I lagde jer ud med den forkerte, lyder det fra bodyguarden.

Han har været ved Kim Kardashians side siden 2014.

Læs også

Uhyggelige detaljer fra røveri i Paris: Kim Kardashian blev bundet på toilet

Han hastede tilbage til luksuslejligheden fra en natklub, mens de fem maskerede røvere flygtede med tyvekosterne på cykel. Mandag returnerede Kim Kardashian til Manhattan på et privatfly.

Voldsom debat efter røveriet
Spekulationerne fyger i medierne og på internettet i øjeblikket. Nogle mener, at røveriet er et PR-stunt, mens andre mener, at der må være tale om et “inside job” sat op af nogle tæt på Kardashian.

Blandt dem er Steve Stanulis, der er tidligere politibetjent.

- Jeg vil sige, at det enten er et inside job eller et pr-stunt. Det hotel er så sikkert, at nogen må have tippet dem om, at hun var alene derinde eller har vist dem vej ind, mener den tidligere betjent.

Andre medier mener, at spekulationerne må stoppe.

Læs også

Kim Kardashian afslører hemmeligheden bag sin perfekte barm

Kim Kardashian kom ikke noget fysisk til ved røveriet, men er dybt rystet.

 

Dagens Gossip