’Kender du typen’-vært: Jeg skreg i telefonen

Foto: Kender du typen/DR

Den landskendte og elskede Mads Steffensen, forlad for ikke mange måneder siden DR, og dermed også sin værtsrolle i det ekstremt populære program, men det byder ikke at ’Kender du typen’ nu er slut.

DR har nemlig fundet en ny vært, der skal forsøge at løfte den tunge arv, Mads Steffensen har efterladt sig.

 

Læs også

Dommer-konflikt fortsætter i X Factor: ’Han er en presset mand’

Valget er, måske lidt overraskende, faldet på den bare 24-årige Anne Lin, der ellers har slået sine folder på DR’s børne- og ungdomskanal, DR Ultra. Der kan dog ikke herske megen tvivl om hvorvidt Anne Lin kan styre et show, da hun så sent som i går aftes, i selskab med Jakob Riising var vært for MGP.

 

Anne Lin selv, er dog heller ikke bange for, om hun kan skifte rollen som børnevært ud med mere ’voksenroller’

”Jeg er sikker på, at jeg er voksen nok. Jeg er ikke børnevært på en børneagtig måde, så derfor er jeg slet ikke nervøs for, at mit værtskab ikke kan holde til et voksenprogram,” – Siger hun til SE og HØR.

Ikke desto mindre, var det noget af en overraskelse for den unge tv-vært, da hun blev ringet op i forbindelse med det populære ’Kender du typen’. Faktisk troede Anne Lin først, at opkaldet handlede om, at hendes egen lejlighed skulle medvirke i programmet.

”Jeg skreg i telefonen, da jeg blev inviteret til casting, og da jeg fik jobbet, skreg jeg igen. Det er bare kæmpestort. Først troede jeg faktisk, de ringede for at spørge, om de måtte komme på besøg i min lejlighed. Og jeg tænkte ’åh nej, min lejlighed er ikke pæn nok endnu, fordi jeg flyttede ind i sommer’,”

Den spritnye vært fortæller, at de første optagelser med hende som tovholder for programmet, vil blive optaget i marts, og tilføjer at det selvfølgelig er en stor opgave at skulle erstatte Mads Steffensen. Dog mener hun, at de to er så forskellige i deres arbejde, at hun ikke frygter en direkte sammenligning

 

Læs også

Pinligt interview med prins Harry: 'Det kommer han til at fortryde'

 

 

Dagens Gossip