Kendt TV 2-profil lander ny tjans

Foto: Shutterstock

Den kendte TV 2-vært har landet en ny tjans. Han skal nemlig fungere som medvært på programmet 'De største øjeblikke'.

2022 har været et meget begivenhedsrigt år. Blandt de største begivenheder er, at der brød krig ud i Ukraine, efter Vladimir Putin beordrede sine styrker til at gå ind i landet.

Læs også

Sluk dine el-apparater: Prisen på strøm er vanvittigt dyr i dag

Derudover har 2022 også været præget af økonomisk usikkerhed, der har resulteret i inflation og stigende rente.

Nu er året efterhånden ved at være nået til sin slutning, men inden der tages hul på et nyt år, sender TV 2 programmet 'De største øjeblikket', hvor der bliver set tilbage på de største øjeblikket i årets løb.

Og det bliver med et glædeligt gensyn med de to værter fra sidste år. Igen bliver det nemlig Melvin Kakooza og Cecilie Beck, der kommer til at fungere som værter på programmet.

Dog bliver alt ikke helt, som det var sidste år. Værtsduoen får nemlig selskab af en ny kollega, så de tilsammen danner en helt ny værtstrio.

Sidste år havde Melvin Kakooza og Cecilie Beck glæde af at have selskab af Mikkel Beha Erichsen, som er kendt fra 'Go' Morgen Danmark', men særligt også fra programmet 'Kurs mod fjerne kyster'.

I år kommer Melvin Kakooza og Cecilie Beck dog til at få selskab af 'Go' aften Live'-vært Abdel Aziz Mahmoud, der derfor skal hjælpe dem, når det bliver tid til at se tilbage på de store øjeblikke, der har været med til at præge 2022. Det skriver Ekstra Bladet.

Programmet og showet har været tilbagevendende i flere år, og derfor har der gennem tiderne også været flere forskellige værter, der har stået i spidsen for det.

Læs også

Brand i lejlighed: Maskerede mænd smed med molotovcocktails

Tidligere har kendte navne som Morten Ankerdal, Divya Das og Cecilie Frøkjær være blandt værterne, men det er første gang, at Abdel Aziz Mahmoud skal være vært på showet.

 

Dagens Gossip