Kendte fik nok af Umut: Smed hans mad i havet

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Umut Sakarya er kendt for sin store kærlighed til fedtfyldig mad. Og det var også det, der blev serveret i 'Over Atlanten', hvilket ikke alle var tilfredse med.

Da en gruppe danske kendisser skulle sejle fra Lanzarote til Caribien i Kanal 5-programmet 'Over Atlanten' var Umut Sakarya med som skibskok.

Læs også

Afslører første deltager til Stormester sæson 5

I de første dage ombord på skibet, var der fryd og gammen. Gæsterne på skibet var glade for hans store serveringer af frikadeller og brun sovs. Den gode stemning varede dog kun ved, indtil de begyndte at have problemer med at få det smørstegte kød ud den anden vej. 

Det skriver SE og HØR. 

Blandt andet gav Sarah Bro udtryk for, at hun har følelse af, at hendes mave vokser og vokser. Ligeledes fortalte hun, at det gør ondt. 

Den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen måtte også give op, fordi det simpelthen var for meget af det gode. 

"Jeg er stået af det officielle morgenmadsprogram, for det er lidt til den tunge side med kødpølser, en meter kødpølse for to euro, og så er de smørstegte," sagde han. 

Ydermere gav kagebogsforfatter Ditte Julie udtryk for, at hun havde problemer med at komme af med afføringen. Hun gav udtryk for, at der var for meget stivelse i maden, hvilket hendes mave ikke kan kapere. 

Da nogle af de andre kendisser pludselig gav sig i kast med at hakke kål og skrælle gulerødder, fordi de ønskede at lave en salat, blev Umut en kende utilfreds. Flere af grøntsagerne var endda ved at gå i forrådnelse, fordi de ikke blev brugt. 

"Jeg har tænkt mig at spørge Umut, om vi snart skal begynde at bruge nogle af de grøntsager, vi har købt, for de har det ikke så godt. Og det har vores maver heller ikke," lød det fra Sarah Bro. 

Tilsyneladende var Umut dog ikke tilfreds med OL-svømmerens ønske om at få mindre fedtfyldig mad. Med lige dele latter og skarp mine, spurgt han, om han blandede sig i hendes svømmetræning. Herefter gjorde han det klart, at der ikke skulle laves nogen salat.

Læs også

Mundbindsprank gik viralt: Nu har influencere fået alvorlige problemer

Da kendisserne senere fik serveret risalamande, måtte de opgive, og flere af dem kastede maden ud i havet. 

 

Dagens Gossip