Kirsten Siggaard i absurd konfetti-ulykke: Sådan påvirker det hendes optræden i Vild Med Dans

God bedring til Kirsten Siggaard, der får en noget iøjnefaldende påklædning i Vild Med Dans på fredag.

Ind imellem går det vildt for sig i showbizz. Det må sangerinden Kirsten Siggaard sande, efter hun fik en øjenskade i lørdags.

Under en prisuddeling i Odense i Onsdags, hvor hun var dommer, blev der affyret kanoner med konfetti. Efterfølgende kom der en og fejede konfettien væk, og desværre endte det i hovedet på dommerne, skriver Her og Nu

På trods af smerter mødte hun op til et dansearrangement med dansepartneren Thomas Evers Poulsen i Rødovrecentret. Men mandag måtte hun en tur til øjenlæge.

Lægen konstaterede, at sangerinden har pådraget sig en alvorlig betændelse på hornhinden.

Læs også

Mopper er blevet udskrevet: 'Jeg vil blive 98 år gammel’

Det betyder, at hun skal dryppe øjet med øjendråber. Derudover må øjet ikke få lys, hvorfor hun er tvunget til at være iført en klap for øjet, når hun på fredag går på dansegulvet i Vild Med Dans.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Vild med dans er fyldt med udfordringer.\n\nI denne uge har vi fået en ekstra!\n\nKirsten har været så uheldig at få konfetti og støv i venstre øje under et arrangement i lørdags.\n\nKirsten har fået en alvorlig hornhinde betændelse og træner med klap for øjet!\n\nMen tro ikke

- De har lavet en flot en af slagsen til fredag med blonder og sten, forklarer Kirsten Siggaard.

På fredag skal hun danse rumba med Thomas Evers Poulsen. Han er også optimistisk i forhold til, at det nok skal gå.

- Det betyder selvfølgelig noget i forhold til koordination, balance, afstandsbedømmelse. Men vi har i hvert fald knoklet for det, siger han.

 

Dagens Gossip