Kunne ikke aflyses: Bubber måtte forlade konen og sit nyfødte barn efter fødsel

Foto: Nymann Bo/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Det kunne bare ikke aflyses, så Bubber havde ikke noget valg.

Kort efter fødslen af Bubbers femte barn med hustru Signe Rossing, måtte han forlade hende og barnet.

TV-vært Bubber er fyldt med glæde, da hans kone Signe Rossing for nylig bragte parrets andet fælles barn til verden – hvilket er Bubbers femte barn i alt.

En lille pige blev født onsdag aften, og selvom parret hurtigt havde mulighed for at tage hjem, måtte Bubber forlade den lille ny familie. Han var nemlig blevet 'kaldt på job'.

Ifølge Her & Nu skulle han straks tilbage til arbejde for at lave TV-optagelser, der ikke kunne udskydes til trods for en lille ny.

"Det var ikke muligt at udskyde, så det har været hektisk, men jeg nåede alt, og nu er jeg på vej hjem, så det ser jeg frem til. Vi var først hjemme med babyen og alt det andet omkring halv fem i morges," fortæller Bubber til mediet.

Ivrig Bubber

Efter at have afsluttet TV-optagelserne, hentede Bubber sin søn Alfred, der var blevet passet af Signe Rossings mor under fødslen.

Den treårige dreng skulle nu hilse på sin lillesøster, hvilket den stolte far glædede sig meget til.

Alfred var klar over, at han skulle have en lillesøster og at hans mor havde båret hende, men nu er den lille pige endelig blevet en del af familien, deler Bubber.

Bubber kommer nu til at holde nogle dage fri, for at være sammen med sin kone og sin nyfødte datter, men barsel kommer ikke på tale. Til Her&Nu fortæller han, at det ikke er muligt at tage barsel, når han arbejder som freelancer, og at han snart gå en premiere med sit cirkus i møde.

Læs også

Stig Rossen stopper: Det nytter ikke noget

 

.

Dagens Gossip