Kvinde deler 'værste date nogensinde': Pludselig smed han 'pølsen' på tallerkenen

Foto: TikTok

En kvinde har afsløret, at hun ikke længere ønsker at bruge dating-apps, efter en traumatiserende oplevelse med en mand, der smed sin 'pølse' på tallerkenen på første date.

En kvinde har afsløret, at hun er blevet traumatiseret, efter at være blevet inviteret til middag hos en mand, der pludselig smed sin egen 'pølse' op på en tallerken. 

Hope Schwing har fortalt om den bizare oplevelse i en video, som hun har delt med sine mere end 9,4 millioner følgere på TikTok. Heri tøver hun ikke med at kalde det for den 'værste første date nogensinde'. Det skriver Daily Star.

Læs også

Hun er landets mest tatoverede kvinde: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

"Den her fyr inviterede mig til middag hos ham, og da jeg kom derover, var jeg meget spændt," siger Hope, mens hun forsøger at holde tårerne tilbage.

"Jeg siger: 'Hvad laver du?' (til mad, red.), for jeg har ikke spist hele dagen, og han sagde: 'Pølser', og jeg sagde: 'Okay, det lyder ret godt'."

"Han hev sin 'pølse' fra og smed den på en tallerken," forklarer Hope, der er tydelig traumatiseret over oplevelsen med denne mand.

Flere seere har kommenteret på videoen, hvori Hope fortæller om hændelsen. Her var der blandt andet en, der skrev: "Vælg altid et offentligt sted til den første date."

"Min pige, du blev efterladt traumatiseret og sulten," lød det fra en anden person, mens en tredje skrev: "Åh, jeg er så ked af alt, du skal igennem."

Og som om, at det ikke var nok, at Hope blev udsat for dette, har hun også fortalt om en anden date, der gik helt galt. Her lavede hendes date sjov med, at han ville tage hende med ud at 'motor-boate'.

"Men så begravede han sit ansigt i mine bryster. Jeg vidste ikke, at det var at 'motor-boate'," siger hun grædende, hvorefter hun konstaterer, at hun 'aldrig vil på date igen'.

Læs også

Ungt par mødte hinanden gennem computerspillet 'Fortnite': Nu tjener de kassen på 'voksenhjemmeside'

"Jeg er så ked af det på dine vegne. Det lyder som om, du har været igennem mange traumatiske hændelser i datingverdenen på det seneste," er der en person, der har kommenteret på denne video.

Læs også

83-årig kvinde giver sin 37-årige kæreste sexforbud fordi hun bliver ved med at ende på hospitalet

 

 

Dagens Gossip