Kvinde modtager seddel fra sur nabo: "Stop med at skrige som en gris, når du har sex"

Foto: Twitter

En kvinde har modtaget en seddel fra en sur nabo, der er træt af at høre på, at hun skriger som en gris, når hun har sex.

En kvinde har på Twitter delt et billede af en seddel, som hun modtog gennem sin brevsprække, hvorpå der står, at hun 'skriger som en gris', når hun har sex.

Læs også

Blachman og Martin Jensen enige i X Factor: Det er et lorte-instrument

Kvinden, der er fra Storbritannien, er ikke stået frem med eget navn, men delte billedet anonymt på Twitter. Det skriver Daily Mail.

På sedlen stod der: "Kan du venligst stoppe med at skrige som en gris, når du har sex! Vi er alle trætte af det" Naboerne." 

Det ser dog ikke ud til, at kvinden har ladet sig påvirke synderligt af at modtaget sedlen fra hendes naboer. Med til billedet fulgte teksten: "Jeg syntes personligt, at jeg lød som urte-essenskvinden, men giv den gas, tænker jeg." 

Og det varede ikke lang tid, før hendes opslag havde samlet mere end 29.000 likes og hundredvis af kommentarer. 

"Jeg gætter på, at du ikke har nogen børn? Det lærer dig måderne at være stille på," skrev en bruger, mens en anden skrev: "De stavede 'naboerne' forkert. Du bør aflevere det tilbage med rettelser." 

Imidlertid forklarede en pågældende kvinde dog, at hun blev lidt forvirret over modtagelsen af brevet. 

"Selvom jeg laver sjov med det, er jeg ærligt talt mere opmærksom nu. Og føler mig virkelig ukomfortabel," skrev hun. 

Efterfølgende tilføjede hun: "Hvis de havde formuleret det bedre, ville jeg have følt mig som en rigtig idiot, men dette gør, at jeg er mere højlydt." 

Foto: Twitter

Det stoppede dog ikke kommentarerne fra at strømme ind. Mange af dem bød på måder, hvorpå hun kunne svare naboerne på indholdet af sedlen. 

"Jeg ville aflevere den tilbage gennem døren med rettet tegnsætning, sætningskonstruktion og stavning skrevet med rød kuglepen og en 1/10-karakter på. Jeg ville så skrive: Prøv igen!" 

En anden person tilføjede: "Dette er dybest set en invitation til at prøve nogle nye lyde, hahaha. Der er ikke fans af svinelyde, så hvad er det næste," mens en tredje person kommenterede: "Du bør sende dem en Kamasutra-bog. Elendighederne skal krydre deres liv." 

I mellemtiden benyttede andre lejligheden til at dele deres egne morsomme sexrelaterede historier, for at få kvinden til at få det lidt bedre. 

"Min tidligere nabo nød piskning/spanking. Det rød ret intenst. Måtte hoste højt gentagne gange en gang, da min svigerfar kom over i løbet af dagtimerne, for at dække over støjen," skrev en, mens en anden skrev:

Læs også

35-årig kvinde venter barn med 21-årig stedsøn: 'Derfor gennemgik jeg plastikkirurgi i ansigtet

"Jeg boede engang i en lejlighed, og min underbo plejede at banke i mit loft med et kosteskaft under sex. Jeg forsøget at grine af det, men sandheden var at det gjorde mit liv forfærdeligt." 

 

Dagens Gossip