Kvinde synes der dukker mærkelige ting op i haven: Hun får et chok da hun opdager hvorfor

Foto: Instagram

En kvinde ved navn BJ Ross, synes der lå mærkelige ting i haven, og der blev ved med at komme nye ting, men hun forstod ikke hvorfor eller hvordan.

Det var i januar, at Ross så, at et mistænkeligt antal sko pludselig var begyndt at hobe sig op i haven. Først tænkte hun intet over det og smed dem væk. Men så gik det op for hende, at skoene var gaver fra hendes kat Jordan.

Når kvinden står op om morgenen, er der ofte "gaver" fra katten Jordan. 

Læs også

Kvinde blev holdt fanget i starten af hendes liv: 7 år efter sker det utænkelige

De fleste katteejere er bekendte med, at husets kæledyr kan tage både fugle og mus med hjem som "gaver" til huset. Men Jordan stopper ikke der: Denne kat stjæler sko fra hele nabolaget.

“Vi har vel modtaget omkring 80 sko, siger Ross til Dodo . Hun fortæller, at katten også har medbragt baseballhandsker, knæ- og albuebeskyttere, diverse legetøj og en badedragt fra de natlige razziaer i nabolaget.”

Selvom katten med de lange kløer kun kan bære en sko ad gangen, tager han gerne to-tre sko med hjem i løbet af natten. Jordan sørger altid for at matche parrene.

Efterhånden som gaverne hobede sig op, blev Ross mere og mere nysgerrig på Jordans natteliv og købte en GPS-tracker og et kamera, der filmer katten, når han stolt vender hjem med "byttet".

Foto: Instagram

I håb om at returnere genstandene til deres retmæssige ejere, oprettede Ross en Facebook-gruppe, så naboer kunne se, om de genkendte deres genstande.

Læs også

Lægen ville ikke lytte til den 6-årige og hendes mor: Kort efter sker det utænkelige

 

 

Dagens Gossip