Kvinder afslører: Disse 5 ting gør en mand god i sengen

Foto: Shutterstock.com

Nummer tre er meget, meget vigtig.

Hvad gør i grunden en fyr til en sand mester på lagenerne?

Det har Elite Daily spurgt 100 kvinder i alderen 19 til 50 år om, og resultatet kan deles op i en række punkter, der kan fungere som en slags tjekliste, såfremt man som mand vil gøre det lidt ekstra godt for sin partner.

Læs også

Drengestreger: Lokkede bilister helt ud i skoven med falske vejskilte

Kvinderne blev bedt om at vurdere 15 sex-situationer på en skala fra “ikke vigtig” til “meget vigtig”, når de skulle afgøre, om en mand var god i sengen.

Resultatet var temmelig klart.

1. Vær engageret i forspillet
Ikke noget med at springe trinnene over for at nå frem til “præmien”.

86 procent af kvinder mener, at det er meget vigtigt, at du investerer tid og energi i forspillet. Det gælder både at kysse, slikke bryster og andet. Også de ikke-seksuelle dele af kroppen er vigtige. For eksempel halsen.

2. Udfør oral
82 procent af kvinderne siger, at det er vigtigt eller meget vigtigt at få oralsex. Hvis hun ikke ønsker det, vil hun formentlig stoppe dig, når du er på vej sydover.

Men formentlig læner hun sig tilbage og nyder det.

3. Tag kontrollen
Langt de fleste - 96 procent - af kvinderne mener, det er vigtigt, at en fyr tager kontrollen i sengen og dominerer dem i en eller anden grad.

Det gælder blandt andet i forhold til sex-stillinger, men også i forhold til at variere rytmen… om man så må sige.

4. Vær lidt voldsom
I forbindelse med at tage kontrollen vil 75 procent af kvinderne gerne have, at mænd er lidt “voldsomme”. Lidt er kodeordet her.

Det er ting som at rive en smule i håret eller klaske lidt. Men altså ikke noget, der efterlader blå mærker.

5. Giv en orgasme
Det er måske ikke overraskende vigtigt, at en mand får en kvinde til at nå klimaks. I hvert fald for 73 procent af de adspurgte.

Hvad der derimod er ligeså vigtigt er at vide, hvornår man skal holde op med at prøve. Selv hvis en fyr gør alt efter bogen, er det ikke sikkert, der kommer en orgasme ud af det. Her er det vigtigt at vide, hvornår man skal give op.

Det mener i hvert fald 89 procent af kvinderne, fordi det til tider kan komme til at gøre ondt, hvis man bliver ved med ihærdigheden.

Læs også

Derfor skal du altid lægge en mønt i fryseren, når du tager hjemmefra

 

 

Dagens Gossip