Lars Løkke overrasker: Springer ud i tv-karriere

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lars Løkke Rasmussen skifter for en stund politiker-karrieren ud med en karriere som reality-stjerne.

Lars Løkke Rasmussen er primært kendt som en toppolitiker i Danmark, hvor han i seks og et halvt år var statsminister.

Efter at Lars Løkke Rasmussen tabte valget grundlovsdag i 2019, valgte han dog at trække sig lidt tilbage fra dansk politik, selvom han fortsat er folketingsmedlem hos Venstre.

Læs også

Anders Lund Madsen er blevet far for syvende gang: Konen afslører ‘Vild’ navn til nyfødt

Det har længe floreret rygter om, at Lars Løkke vil stifte et nyt parti, men det bliver ikke før, at den tidligere statsminister har været på tv.

Det skal han lave på tv

Lars Løkke Rasmussen skal nemlig deltage i reality-programmet ‘Over Atlanten’ hvor kendte danskere skal krydse Atlanterhavet i båd.

Foruden Lars Løkke Rasmussen vil også tv-vært Felix Smith, tv-kok Umut Sakarya, kagebogsforfatteren Ditte Julie Jensen og tv-vært Johannes Nymark være ombord på båden, der sætter sejl den 26. november.

For en sikkerheds skyld, er det ikke de fem danskere, der skal sejle alene. De har også tidligere OL-vinder, Jesper Bank med i båden, så han kan overvåge, at alt går til som det skal.

Til Discovery har Lars Løkke Rasmussen udtalt sig om det kommende eventyr.

“Jeg har kørt med 120 km/t, siden jeg var 17 år gammel, og jeg har i lang tid gået med tanken om at tage en mental pause. Trække stikket og gå fuldstændig offline i en periode. Den mulighed har jeg fået nu,” lyder det fra den tidligere statsminister, der fortsætter:

“Jeg er i øjeblikket i en position, hvor jeg ikke er i frontlinjen politisk, og jeg har brug for at sidde og stirre på det uendelige hav og tænke over, hvad jeg skal med mit liv i de kommende år. Det håber jeg, turen kan være med til at give mig en retning på, for jeg ved ikke, hvornår den mulighed dukker op igen,” fortæller Lars Løkke.

Sejlene sættes den 26. november, og de forventes at være ‘i mål’ efter tre uger.

Læs også

Dansk pensionist fik kæmpe overraskelse i kiosk: Jeg fik det varmt, og var ved at dejse om

 

 

Dagens Gossip