Lene Beier overrasker i ny tv-serie

Lene Beier har scoret sig en rolle i en helt ny tv-serie fra TV2.

På søndag den spritnye TV 2-serie "Klemt" premiere på TV 2 PLAY - og mandag den 19. juli har den premiere på TV 2 ZULU.

I komedieserien Klemt er det den 22-årige komiker, Eva Jin, der har hovedrollen.

Læs også

Alvorlig ulykke: Hovedvej helt spærret

Eva Jin har optrådt med standup siden 2018, og karrieren tog for alvor fart efter hendes optræden ved ZULU Comedy Galla i 2020. Med sin fantastiske, skæve timing og helt egen stil lagde hun salen ned og kom på alles læber.

Komikeren Eva Jin fik sidste år stor opmærksomhed, da hun indtog scenen i Zulu Comedy Galla, og nu får hun en helt ny scene at stå på.

Flere kendte ansigter 

For den 22-årige komikerkomet har scoret hovedrollen i TV2's nye komedieserie "Klemt", annoncerer stationen i en pressemeddelelse.

Her skal Eva Jin spille børneværten Stina, som ikke er meget for at stå i spidsen for det fiktive børneprogram "7-9-13".

I stedet drømmer Stina om at få sit eget tv-show, hvor hun selv har kontrollen og kan invitere de gæster, hun har lyst til.

Og det er her Lene Beier toner frem på skærmen, det er nemlig her at hun får en rolle i serien. Udover Lene Beier, vil også rapperen Branco og Robert Hansen medvirke i serien. 

Komedieserien er på i alt seks afsnit, der på humoristisk vis skildrer alternativ børneopdragelse, falsk graviditet, kriminelle vennetjenester og meget mere. 

Du kan se Klemt søndag 18. juli på TV 2 PLAY og mandag 19. juli på TV 2 ZULU.

Læs også

Vild hyldest til Christian Eriksen: ‘Hvis han er okay, gør jeg det’