Lige nu: Corona kommer til Danmark

Foto: Ritzau

Vi Elsker Heroes præsenterer 6 nye meganavne.

Vi Elsker Heroes har allerede præsenteret Vengaboys, Italobrothers, Cascada, Lou Bega, Safri Duo og Whigfield. Nu afslører den selvlysende festival seks nye navne, der får Michael J. Fox til at ønske, han skulle tilbage til fremtiden bare én sidste gang. 

Man skal ikke mange år tilbage, før Basshunter trådte ud på scenen og rev 10.000 gæster rundt med en surprise-optræden til ‘Vi elsker’.  I år er han og Boten Anna tilbage – men de er ikke alene. 

Til sommer næste år får 'Vi Elsker Heroes' festen din barndoms båndsalat til at ligne den nemmeste kluddermor med en stjerneparade af navne fra den tid, hvor alle kunne gå tur med hunden, selvom de kun havde et enkelt stykke legetøj. 

Det bliver det vildeste, vi nogensinde har præsteret og præsenteret, siger stifter Riffi Haddoui, der ellers kan kigge tilbage på et hel årtis stjerne-soduko - kun med de allerbedste navne fra en ikonisk musikalsk periode og fra hele verden.

Alligevel er der med de nye kunstnere lidt ekstra at glæde sig til.

Jenny Berggren tager sangene fra Ace of Base og verdens mest solgte debutalbum med sig i kufferten til Danmark, ligesom Barcode Brothers, der flere gange har været et af højdepunkterne på Vi elsker turnéen melder alt klar til at tage publikum med tilbage i tiden til dengang megahittet SMS fik teenageværelserne helt op at ringe.

For yderligere informationer kontakt Julie på tlf. 51883992

Læs mere om alle artister og køb billet www.vielsker.dk

Læs også

DMI melder ud: Masser af sne i vente - og det fortsætter

 

 

Dagens Gossip