Line Hoffmeyer deler trist besked

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Tingene går ikke influencerens vej lige i øjeblikket.

“Skulle være i fuld firspring med at pakke bikini og tennisshorts lige nu, i stedet er jeg kommet hjem fra læge, der har skrevet til forsikringsselskab at jeg ikke er i stand til at rejse om halvandet døgn”. 

Sådan indleder Line Hoffmeyer et opslag på det populære sociale medie Instagram. 

Men det er ikke første gang, at influenceren Line Hoffmeyer deler en trist besked. 

Beskederne er kommet som perler på en snor på sin Instagram-profil, og nu er der endnu en til samlingen. 

Man skal ikke mange uger tilbage, før hun, efter en undersøgelse på Skejby sygehus, påpegede følgende: 

“For at være ærlig er jeg lidt træt af mig selv lige nu over, at jeg delte så skødesløst ud til hele internettet, at jeg skulle til kontrol i dag, for så er det bare sært ikke at opdatere om, hvordan den kontrol gik, selvom man måske ikke lige har lyst. Jeg havde slet ikke tænkt over, at der var en risiko for, at de ikke bare ville sige “alt er perfekt, vi ses om to år” som de altid gør”. 

Influenceren startede derefter i 'plasmaferesebehandling', og sagde i samme omgang sin lejlighed i København op, for at komme tættere på familien i Jylland. 

Og Nu deler Line Hoffmeyer igen et opslag i den lidt triste afdeling: 

“Skulle være i fuld firspring med at pakke bikini og tennisshorts lige nu, i stedet er jeg kommet hjem fra læge, der har skrevet til forsikringsselskab at jeg ikke er i stand til at rejse om halvandet døgn. Og det er simpelthen anden Fuerteventuratur jeg må aflyse på en måned. Der hviler nok en forbandelse på mit forhold til den ø. Jeg er stadig så halsbetændelsesesramt, at jeg ikke er ægte ærgerlig, jeg har for meget feber til overhovedet at kunne forestille mig st overskue en tur gennem security, men jeg har det af helvede til over, at det jo også går udover min mors ferie”, skriver hun i et opslag på Instagram.

Influenceren har altså ikke fået grønt lys af lægen til at rejse til sydens sol, da helbredet ikke tillader det.

Læs også

DMI melder ud: Masser af sne i vente - og det fortsætter

 

 

Dagens Gossip