Linse Kessler: 'Mopper kunne ikke tie stille om sin sygdom'

Der var én, der havde svært ved at holde på 'Familien fra Bryggens' hemmelighed.

Ved et pressemøde om den nye sæson af det populære tv-program ‘Familien fra Bryggen’, fortalte Linse Kessler onsdag, at hendes mor Mopper er alvorligt syg.

Men selvom familien først fortæller om sygdommen nu, så er det faktisk fire måneder siden, at 78-årige Mopper fik at vide, at hun var syg.

Det skriver Se og Hør.

Læs også

Egentlig ville familien gerne have ventet lidt endnu med at fortælle offentligheden om Moppers sygdom. Men Linse Kesslers mor kom selv til at fortælle om den.

- Mopper ønskede ikke at få det frem. Hun havde ikke lyst, og så går hun alligevel ned på Haraldsborg (lokal bodega red.) og fortæller hele banden. 'Mor det bliver du simpelthen nødt til at vente med. Vi kan ikke blive ved med at fortælle pressen, at de ikke må sige noget, når du siger noget til alle', siger Linse Kessler til Se og Hør.

Læs også

Se det søde billede: Her er Geggo som 9-årig

Linse Kessler og resten af familien havde bedt pressen om at lade være med at skrive om sygdommen. Men det har ikke været let for dem at skjule den.

- Det var faktisk en befrielse at fortælle pressen, at Mopper er syg og bekræfte. Det har faktisk været svært at holde skjult, siger Linse Kessler.

Mopper og familien har ikke ønsket at fortælle, hvad det er hun fejler.

 

Dagens Gossip