Linse Kessler drømmer om rolle i populær TV2-serie

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Linse Kessler lægger ikke skjul på, at hun drømmer om at få en rolle i den populære TV2-serie.

I mange har Linse været på skærmen på TV3. 

Men faktisk har hun en stor drøm om, at komme med i en helt særlig TV 2-serie. Det fortæller hun ifølge B.T. i hendes nye bog  'Linse og Didde – Møgkællinger har det sjovere', som hun har skrevet sammen med Didde Skjelmose og forfatter Michael Holbek.

Læs også

Hun mistede sin 19-årige søn i en ulykke: Her får hun sit livs overraskelse

Linse drømmer nemlig om en rolle i Badehotellet - det fortæller hun i den nye bog.

"Jeg er måske ikke lige typen, de står og mangler, og så er jeg for øvrigt også en rigtig dårlig skuespiller. Jeg vil bare så gerne være med," lyder det fra Linse. 

Hun fortæller også i bogen, at hun er så stor fan af serien, at hun faktisk selv har kontaktet seriens skabere for at høre om de kunne bruge hende.

Den henvendelse er der dog ikke blevet vendt tilbage på.

Afslører voldtægt 

I bogen berøres både lette og tunge emner. Didde fortæller blandt andet om en alvorlig oplevelse. Hun blev nemlig voldtaget som 19-årig - af sin bedste ven.

Vennen som Didde havde et 'bror og søster-forhold' til, flyttede ind hos hende i en periode. Det var her voldtægten skete. De sov begge i Diddes seng - og det havde de gjort mange gange før.

En aften kom vennen hjem fra en fest og her gik det galt. 

"Jeg troede, han var faldet i søvn, da han pludselig kravlede helt op bag ved mig og stak den ind i mig bagfra. Det føltes helt forkert, jeg frøs fuldstændig og blev totalt stiv i kroppen. Jeg tænkte: 'Det her sker bare ikke for mig!' Eller også tænkte jeg slet ikke, jeg husker det faktisk ikke. Jeg var totalt i chok. Det eneste, jeg kunne finde ud af, var at lade, som om jeg sov, mens det skete," fortæller Didde.

Læs også

Høj gråd får naboer til at tilkalde politiet: Får sig en overraskelse, da de kommer frem