Linses rørende farvel til Mopper: ‘Mor, jeg elsker dig for evigt’

Sol Stoffregen

400 uger siden

|

22/11/2016
Det er svært at holde tårerne tilbage.

Dagens topnyheder

I går sagde den kendte familie fra Bryggen farvel til deres elskede Mopper, som blev 78 år. 

Familiens alderspræsident med det borgerlige navn Ann-Patricia Kessler havde i det sidste halve år været alvorlig syg uden at ville dele sin diagnose med offentligheden.

Det var Linse og hendes bokserbror, Mikkel Kessler, der afslørede tabet af deres elskede mor i går aftes på sociale medier. 

Her til formiddag har Linse delt en kærlig hilsen til sin afdøde mor på Instagram sammen med et billede af mor og datter, der holder i hånd en sidste gang.

- Vores elskede Mopper er gået bort. Vi ved at hun har fred i sin krop nu, og vi savner hende allerede fuldkommen vanvittigt. Vi siger ikke farvel til hende, men på gensyn, for hun er bare taget i forvejen. MOPPER DU VAR/ER SÅ ELSKET, og vore hjerter er flået i stykker, men som vi altid har gjort, smiler, griner og hygger vi i din ånd, men vi græder altså også, selvom du ikke vil ha' det, skriver Linse tirsdag formiddag i en tårefremkaldende hilsen under hashtagget  "#morjegelskerdigforevigt”.

Foto: Instagram.

Mopper, der oprindeligt kom fra England, døde mandag aften klokken 18.25 på hospitalet. Familien følger Moppers ønske og vil derfor ikke fortælle, hvad hun fejlede. 

Hele familien Kessler, lige fra Linse og Mikkel over barnebarnet Gekko til oldebarnet Alba, er knust af sorg.

Trøstende ord fra danskerne strømmer ind på familiens sociale medier.