Lukas Graham afslører: Sådan foregik den usædvanlige fødsel af min lille datter

Lukas Graham. Foto: Polfoto.

Den 28-årige hitmager serverede ostemadder til jordemoderen, da kæresten gik i gang med at føde.

Stoltheden og glæden lyste ud af Lukas Forchhammer, da den populære sanger og resten af bandet Lukas Graham fredag aften var med til at fejre den danske musikscene til showet P3 Guld.

Den 28-årige hitmager har sammen med kæressten Marie-Louise Schwartz Petersen fået en lille pige, og i går aftes var så første gang, at pressen fik mulighed for at tale med den nybagte far.

Til Se & Hør afslørede Lukas Forchhammer, at fødslen foregik i trygge rammer.

- Vi havde en meget tryg og rolig hjemmefødsel på stuegulvet i et stort vandbassin. Det var meget rart og let i forhold til, at man ikke havde sygeplejersker, læger og jordemoderskift. Men at man kunne være derhjemme med sine venner og sin familie og få den hjælp, man havde brug for som fødende mor, siger Lukas Forchhammer til ugebladet. 

Læs også

Så skete det! Lukas Graham er blevet far

Den verdenskendte popsanger forklarer, at han kunne 'slappe af i det', da fødslen foregik i de private rammer, hvor han også sørgede for at servere en ostemad til jordemoderen.

Sådan en hjemmefødsel var ikke ukendt territorium fra christianitten med den karismatiske vokal.

- Jeg er født derhjemme, ligesom de fleste af mine venner, og begge mine søstre er det. Så jeg var meget glad for at min frue gerne ville have, at vi fødte hjemme også, forklarer Lukas Forchhammer til Se & Hør.