Luksusfælden i aften: Camilla og Nis har handlet ved grænsen 116 gange på et år

Foto: TV3

Luksusfældens eksperter skal på noget af en opgave, når de skal forsøge at ændre vanerne hos Camilla og Nis, der er usandsynligt glade for at handle ind.

I aften skal Luksusfældens eksperter et smut til Tønder. Her møder de Camilla på 25 år og Nis på 24 år.

Parret bor sammen i deres nyrenoverede lejlighed, de har en lille søn sammen, og så går de med store drømme om bryllup i udlandet, roadtrip til USA og en lækker Porsche.

Læs også

Kærligheden brast: DR-kendis skal skilles

For at de drømme kan lade sig gøre, skal de dog have styr på deres liv, for parret bruger alt for mange penge på ‘ligegyldige’ ting.

Det kommer blandt andet frem i aftenens program, at Nis og Camilla har handlet intet mindre end 116 gange ved grænsen i løbet af et år, hvor de har brugt 16.000 kroner.

“116 gange har i det seneste år været af sted,” lyder det fra Luksusfældens ekspert, Sesilie Munk, og det bliver fulgt op med et: ‘Shit mand’ af de chokerede deltagere.

“Det seneste år har i brugt 16.000 kroner på grænsehandel,” lyder det fra Sesilie, mens den anden ekspert Kenneth spørger, hvorfor de bruger så mange penge på grænsehandel.

Værd at bemærke er det, at de 16.000 kroner er blevet brugt i et år, hvor grænserne blandt andet har været lukket ned på grund af corona.

Året før hvor grænserne var åbne, brugte parret over 24.000 kroner.

Det er dog ikke kun grænsehandel, som parret er glade for. Eksperterne afslører nemlig, at Camilla og Nis har været i supermarkedet 943 gange på et år.

 

Læs også

99-årige Doris fik chokbesked fra lægen: Du er gravid

 

 

Dagens Gossip