Luna blev gift ved første blik: "Havde aldrig været så socialt handicappet før"

Hele Danmark har haft medlidenhed med Luna de sidste mange uger. For ikke nok med at den mand hun blev gift med ikke ville have hende. Han nåede da lige at lade som om, at han havde følelser for hende, og også gå i seng med hende.

Luna har været i mediernes søgelys lige siden Anders droppede hende i Gift ved første blik. Han havde ellers lagt op til romantik gennem de første fire dage, og han var heller ikke bleg for at komme i trusserne på Luna, men efter det var han en ændret mand, og Luna blev droppet på gråt papir. Efter det havde de en lang og akavet bryllupsrejse.

Vidste ikke hvad Anders mente

Det hele har blusset lidt op igen for Luna efter, at programmet blev sendt på tv. For egentligt var hun videre, og tænkte ikke på Anders længere.

”Jeg vidste ikke, hvordan det blev klippet sammen inden og heller ikke, hvad Anders siger til sit kamera. Så alle de forklaringer, som jeg ikke fik under optagelserne – dem kunne jeg jo høre der. Og tilmed sagt på en ikke særlig rar måde, men det er jo en del af gamet. Jeg vidste jo selvfølgelig overskriften, og jeg vidste, at han ikke lige synes, at jeg var hans type, da jeg stod der, men at det var så grelt, som det skulle vise sig at være. Det vidste jeg jo ikke,” udtaler Luna til Nyheder24 og uddyber:

”Jamen det har været, som det nu engang er, men man bliver bare lige lidt vred igen. Det er ikke fordi, at han siger noget, som jeg ikke vidste, for det lå jo i hans opførsel, at det var sådan, at han havde det med mig. Så det har på den måde ikke været sårende, men man bliver bare vred igen, fordi man får det smidt i hovedet, og man skal dele det med Danmark.”

Ikke forelsket i Anders

Selvom Luna virker meget forelsket i programmet og går helt ned efter det. Så meget at hun må have krisehjælp, så fastholder hun, at hun ikke var vild med Anders:

”Jeg var ikke forelsket i manden. Det er jo ikke en mand, som jeg går og ærgrer mig over, at jeg ikke blev kæreste med, hvis jeg havde været det, så var det endnu sværere. Jeg kunne sige mange grimme ting, men det gider jeg simpelthen ikke. Så hvis vi holder den på min del, så vil du spørge, om jeg fortryder, men det gør jeg ikke, for man kan jo ikke lave noget om, som man har gjort. Så jeg fortryder det ikke. Jeg sidder jo i dag, og har rejst mig, efter at puslespillet havde været helt smadret,” udtaler Luna.

Hilste på Anders til premieren

Luna har slet ikke talt med Anders siden programmet. Dog har hun siden set ham, og det var virkelig ikke et rart møde.

”Da han kører væk fra parkeringspladsen, er det sidste gang jeg taler med ham. Og så ser jeg ham inde til vores forpremiere, hvor jeg giver ham hånden og siger goddag, fordi jeg ikke kan være andet bekendt,” fortæller Luna.

Luna havde det virkelig skidt med at møde op til premieren, og det kunne hendes søn godt mærke. Luna plejer nemlig at være både en glad og udadvendt kvinde med gang i. Og da Luna heller ikke kendte ikke de andre deltagere, men kun produktionen, gjorde det, det også endnu sværere at møde op:

”Jeg havde faktisk min søn med, og bagefter siger han til mig, at han aldrig har set mig være så socialt handicappet før, og det er jo fordi, at han er vant til at se mor stor og stærk, og går hen og siger goddag til alle. Jeg kunne slet ikke være i det den dag. Jeg havde det virkelig dårligt,” fortæller Luna.

Du kan læse resten af interviewet på Nyheder24.dk

Læs også

Gift ved første blik: Dennis skulle giftes med en fremmed - men ved alteret genkendte han hende

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip