Mai Manniche deler trist meddelelse

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Smykkedesigneren har delt et personligt og hårdt opslag på sin profil.

Igennem de seneste par måneder har det været lutter positive opslag fra smykkedesigneren Mai Manniche, der blandt andet kunne fortælle, at hun er begyndt at lave Onlyfans, og at hun har haft stor succes med det.

Nu kommer Mai Manniche dog med en ærlig og trist meddelelse på sin Instagram-profil, hvor hun fortæller, at hun er i øjeblikket går gennem en svær tid.

Læs også

Mand opdagede seddel i forruden: Da han sætter sig ind i bilen, får han et kæmpe chok

"Et sjældent opslag fra mig - men jeg har også brug for at dele de svære stunder. Dem har vi alle." fortæller smykkedesigneren, der derefter uddyber, hvad det er, der trykker hende disse dage.

Hun skulle nemlig til tjek for sin psoriasis, og her fik hun nogle rigtig træls nyheder.

"For mig ramlede det hele i dag - jeg skulle til tjek på hospitalet for min psoriasis, og mine levertal er igen alt for høje. Oven i det så værker mit knæ og uanset hvad jeg laver, så mærker jeg alt det jeg har fået sat ind oven på ulykken. Jeg er helt ærlig træt af, at leve med en kronisk sygdom - psoriasis - og så også mit knæ og en krop for altid ændret. Begge dele mindes jeg dagligt om flere gange og ja, nogle gange får jeg også bare nok!" fortæller Mai Manniche i sit opslag.

Til trods for de triste nyheder forsøger smykkedesigneren stadig at holde hovedet højt.

"Nå men i morgen er alt bedre - og heldigvis har jeg fået lov at tude flere gange med dem jeg elsker," lyder det slutteligt i opslaget.

Du kan læse hele hendes opslag her 

Læs også

Fie Laursen deltog i 'voksen-videoer', da hun var højgravid: Fortryder intet

 

 

Dagens Gossip