Mand bliver stoppet grundet mistanke om spritkørsel: Hvad der derefter sker har fået alle til at grine

Foto: Youtube

Manden bliver stoppet af politiet og sat til flere øvelser, og det er det, der har fået denne morsomme video til at gå viralt.

En truck er blevet stoppet af politiet. Den kvindelige betjent har en mistanke om, at bilisten kører bil, mens han er påvirket af alkohol.

Derfor beder hun ham om at danse nogle forskellige sekvenser for at teste, om han kan huske sekvensen og om han kan bevæge sig uden at virke beruset.

Læs også

Mor tror, at far og søn sover, men dette syn møder hende på badeværelset

Og det kan manden i den grad.

Han imponerer i den grad den kvindelige betjent. Særligt efter manden foreslår, at hun kan videreudvikle sin sekvens med nogle mere avancerede moves.

Betjenten er sikker på, at hun har fået fat i en tidligere danser, men det nægter manden. Han er ikke danser, i stedet påstår han noget, som i den grad får alle til at grine.

Se selv den vanvittigt sjove video nedenfor.

Det er vigtigt at understrege, at videoen herover er en sketch, og det er således ikke en 'ægte' optagelse.

Det er nok meget godt, at vi i Danmark ikke bliver testet på samme måde. Selv uden alkohol i blodet kan det jo gå helt galt, hvis man uden rytme og forståelse for sekvenser, pludselig bliver bedt om at danse.

Herunder kan du dog se en ganske ægte video, hvor en serbisk bilist bliver stoppet under mistanke for spritkørsel. Prøv se hvad han gør, når han får alkometeret i munden.

 

Læs også

Mekaniker udsender advarsel: Du må aldrig køre, hvis denne advarselslampe lyser

 

 

Dagens Gossip