Maria Fantino kunne ikke holde tårerne tilbage: Én særlig ting fik hende til at bryde sammen

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

23/03/2024
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Da fredagens program løb over skærmen, havde 'X Factor'-værten forberedt sig på, at der måske kunne trille en tårer eller to ned ad kinden.

Dagens topnyheder

Under en aften, der var fyldt med musik og følelser, viste 'X Factor'-værten Maria Fantino endnu engang sin sårbare side til seerne midt under showet.

Det var under en dybt personlig optræden af gæstesolisten August Høyen, der dedikerede sin sang til sin mor, at Maria Fantino ikke kunne holde tårerne tilbage. Denne rørende øjeblik fandt sted live på tv, men hvad der foregik bag kulisserne, og de tanker og følelser, der ledte op til dette øjeblik, er en historie, der fortæller meget mere.

Det skriver Ekstra Bladet

Maria Fantino, der for nylig har taget over som vært for 'X Factor' efter Sofie Linde, stod over for en udfordring, hun havde prøvet at forberede sig selv på.

Før showet havde hun allerede grædt under generalprøven og frygtede, at hun ville miste kontrollen og ikke kunne fortsætte som vært. "Jeg var mest bange for, om jeg ville græde så meget, at jeg ikke ville kunne sige noget. For dét er dårligt tv," indrømmer Maria Fantino. Hun understreger vigtigheden af, at showet ikke skulle blive til "det store Maria Fantino-show" og fokuserede på at bevare sin professionalisme, selvom der trillede en tårer eller to ned ad kinden.

Det var ikke kun August Høyens sang, der rørte ved Maria Fantino. Under aftenens show bar hun nemlig et helt særligt smykke, som engang havde tilhørt hendes mor, og som indeholdt et billede af hende og hendes søster. Dette personlige element tilføjede endnu et lag af følelser til øjeblikket. "Min mor, min far og min familie generelt er et ømt punkt, så det ramte mig bare lige i hjertekulen," forklarer hun.

Maria Fantino beskriver sig selv som et meget blødt menneske og understreger, at hendes tårer ikke er for at høste billige point hos seerne, men at det bare understreger, at hun har ægte følelser involveret i showet.