Medina viser kroppen frem

Foto: Peter Troest/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

38-årige Medina viser kroppen frem på et frækt billede, blot ti måneder efter, at hun blev mor for første gang.

Sangerinde Medina har været mor til sønnen Tyler Rose Chapsal i omtrent ti måneder. At det er mindre end et år siden, at hun er blevet mor, er der dog slet ikke noget, der er til at se.

Læs også

Mor finder ud af at hendes søn er en mobber: Hendes løsning gør, at han aldrig vil mobbe igen

For tiden nyder hun livet med sønnen og manden Malo Chapsal, som hun er draget på ferie med.

Det forelskede par har taget tid ud af hverdagens strabadser, for at nyde hinanden, deres knap etårige søn samt de skønne omgivelser. Det skriver SE og HØR.

Medina sørger dog for, at hendes mere end 338.000 følgere kan følge med hjemmefra. Blandt andet har hun for nylig delt et frækt billede, hvor hun viser kroppen frem i en flot og ganske afslørende badedragt.

Det er tydeligt at se på billedet, at Medina nyder ferien, for ikke nok med, at hun har iført sig en badedragt og en luksuriøs Chanel-kasket, står hun også med en kold iskaffe i den ene hånd.

Hvis man ikke vidste det, så ville man aldrig have gættet, at den 38-årige Medina fødte sit første barn for knap ti måneder siden. Det er nemlig slet ikke til at se på det billede, hun har delt på sin Instagram-profil.

Læs også

Superstjerne kan se frem til en gigantisk erstatningssag: Kan miste op til 4 milliarder

Den sorte badedragt sidder, som var den skræddersyet specifikt til hende, og kroppen er lige så veldrejet, som inden hun fødte sin søn. Du kan se billedet af Medina herunder:

Foto: Instagram