Michael Jacksons datter afslører livslang hemmelighed: 'Jeg blev sexmisbrugt'

Foto: Polfoto

Den 18-årige datter af superstjernen bryder tavsheden i nyt interview, hvor hun indrømmer at blive seksuelt misbrugt.

Det var midt om sommeren i 2009, da en af verdens største popstjerner døde. 

Michael Jackson var kun 50 år gammel, og ved at træne op til sin absolut sidste og mest ambitiøse koncertturne, da ulykken ramte. I en blanding af meget stærk medicin, fik popstjernen et hjertestop og døde, hvilket var et chok for hans familie og mange fans verdenen over. 

Men efter at have sendt mindehøjtidligheden på direkte fjernsyn, så efterlod Michael Jackson sig flere børn, og nu taler hans ældste datter Paris Jackson ud, skriver Rolling Stone.

Læs også

Mystisk foto af Michael Jacksons datter skaber vild debat: Sidder popkongen og er levende i baggrunden?

I tiden efter Jacksons død, har datteren haft en turbulent tilværelse hvor afhængighed, depression og selvmordsforsøg har fyldt meget. 

Det dårlige selvværd startede allerede tidligt, da datteren blev sendt på privatskole i 7. klasse, og begyndte at omgås ældre børn, hvor de dårlige vaner blev en del af hverdagen. 

- Jeg gjorde en masse ting, som 13-15 årige ikke burde gøre. Jeg prøvede at vokse op for hurtigt, men jeg var ikke den rare person, som jeg troede, siger Paris Jackson, der også blev mobbet online med de utallige billeder af hende og hendes far på 

Det var også i denne turbulente teenagetid, at den unge kvinde indrømmer, at hun blev seksuelt krænket og voldtaget af en meget ældre, ‘fremmede.’ Paris Jackson har ikke den store lyst til at genopleve overfaldet, og siger blot, at det var en meget svær tid, hvor hun 'følte sig meget alene.’

Læs også

Spøjs konspirationsteori om Michael Jackson: Viser sig at være sand

- Jeg blev skør, jeg blev rent faktisk sinddsyg, og jeg led af teenage-angst, imens jeg kæmpede mod depression og angst. Men nu er jeg en helt anden person, siger hun til Rolling Stones. 

I dag har den 18-årige lagt alle laster på hylden, bortset fra hendes mentol cigaretter. Hun i en lejlighed, hvor hendes far  og tilbringer dagene sammen med sin 26-årige kæreste Michael Snoddy, der spiller trommer. Hun har siden hen prøvet at gå på folkeuniversitetet, men var ikke særlig motiveret, og i stedet valgt at arbejde lidt som model.  

Foto: Polfoto

Den unge kvinde mangler så heller ikke noget. Arven fra Michael Jacksons formue er vokset eksplosivt, efter faderens bortgang, og i dag står der sammenlagt værdier for én milliard danske kroner på farens testamente. 

Paris Jackson er ikke den eneste, der har været udsat for seksuelle overgreb. Lady Gaga har også indrømmet, at hun blev seksuelt krænket i starten af hendes karriere, og har siden dedikeret sange og opmærksomhed på det stigende problem med seksuelle overgreb. 

 

Dagens Gossip