Miley Cyrus lander kæmpe job

Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Miley Cyrus er blevet inviteret til at stå for underholdning ved dette års Super Bowl. En mulighed som popstjernen naturligvis har takket ja til.

Den amerikanske popstjerne Miley Cyrus kan glæde sig over, at hun har scoret et af de største jobs, som man overhovedet kan i USA.

Læs også

Populært TV 2-program afslører stor ændring

Stjernen har nemlig fået tilbudt at optræde til dette års Super Bowl, der dog bliver en helt anderledes en af slagsen, da der ikke forventes tilskuere på stadion.

Super Bowl afvikles i år søndag den 7. februar, og det er altså her, at den 28-årige popstjerne får lov at stå for underholdningen.

På Instagram fortæller Miley Cyrus selv om den fantastiske muligheder det bliver for hende, at levere på den store scene.

Hvis nogen skulle tænke, at det er sent at booke underholdningen til Super Bowl, så er der noget om snakken. Det er nemlig ikke den traditionelle pauseunderholdning, som Miley Cyrus skal stå for. Her har NFL allerede booket The Weeknd.

Til gengæld skal Miley Cyrus stå for underholdningen til en særlig TikTok Tailgate, der bliver afholdt inden Super Bowl eventet begynder ude foran stadionet.

Underholdingen er til glæde for de ærede gæster, der er inviteret til Super Bowl, og det er 7.500 vaccinerede ansatte i det amerikanske sundhedssystem.

"Jeg kan ikke vente med at give et show til de ærede gæster. Ansatte i sundhedssystemet fra hele landet," lyder det fra Miley Cyrus.

 

Læs også

Cliff rasende efter besøg i Bilka

 

 

 

Dagens Gossip