'Min kæreste sover i samme seng som sin mor - jeg føler, at jeg er i et parhold med dem begge'

Skrevet af Henrik R

64 uger siden

|

07/03/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ung kvinde har søgt til det sociale medie Reddit for at få hjælp til sin nyopståede parforholdskrise efter, at hun har fundet ud af, at hendes kæreste sover sammen med sin mor, i samme seng, hver nat.

Dagens topnyheder

For mange er de tætteste mennesker, de har i deres liv, deres familie. Især ens forældre står ofte en meget nær. En ung kvinde har dog skrevet et opslag på Reddit, fordi hun mener, at hendes 19-årige kæreste og hans 40-årige mor står hinanden lidt for nær.

Den 18-årige kvinde starter, ifølge The Daily Star, sit opslag på følgende måde: "Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, det føles som om, at jeg er i et parhold med både ham og hans mor."

"For noget tid siden fandt jeg ud af, at ham og hans mor sover sammen om natten, og da jeg fandt ud af det, blev jeg super utilpas, men han blev sur på mig og sagde, at det var normalt i hans "kultur" for mødre og sønner at have et tæt forhold."

Den unge kvinde uddyber, at det ikke kun er det faktum, at han sover sammen med sin mor, der er et problem. Moren blander sig også alt for meget i deres parforhold og den unge mands liv generelt.

"Hun er super afhængig af ham og på grund af det, er hun meget involveret i vores forhold og kæmper alle hans kampe."

"De har ingen grænser, hun involverer sig også i vores diskussioner, hun ringer til ham hver dag - nogle gange flere gange om dagen. Jeg føler at den her afhængighed har påvirket ham, og at det er begyndt at have indflydelse på vores forhold."

De fleste ville nok tænke, at den eneste udvej er at slå op med kæresten, men denne mulighed udelukker den unge kvinde, da hun mener, at de to er hinandens 'soulmates'. 

En bruger på mediet skriver til hende: "At slå op er mere end realistisk, det er hvad der er nødt til at ske. Er du virkelig så naiv at tro, at du kan "kurere" ham for det, eller at det på en eller anden måde vil ændre sig af sig selv? Hvis du er det, så held og lykke til dig."

En anden skriver: "Er du sikker på, at det ikke er en løsning at slå op?"

En tredje bruger skriver blot: "Løb."

Hvad synes du, hun burde gøre?