Mor deler fantastisk trick: Sådan får hun sine børn til at ligge og tie stille

Foto: Privat

En mor er gået viralt med hendes fantastiske tip til, hvordan man får sine børn til at ligge og tie stille om aftenen, så man selv kan få sig lidt ro.

Der findes stort set ikke nogle forældre, der ikke i ny og næ lige har brug for en pause, hvor der er fuldstændig ro. Det er dog ikke altid let at få sine børn til at være helt musestille, men nu kommer der et fremragende tip, der måske kan hjælpe.

En mor ved navn Jessica D’Entremont var nemlig så udmattet en aften, hvor hun allermest bare havde brug for at koble fuldstændig af og få lidt ro fra sine børn.

Hun måtte derfor være kreativ, og det må man i den grad sige, at hun har været med dette fantastiske trick.

Jessica købte et sæt selvlysende nattøj til hendes to børn, og derefter fortalte hun dem, at de var nødt til at ligge helt stille på gulvet og tie stille samtidig, for at få dem ladet op.

Hvis ikke de lå stille, ville det selvlysende nattøj ikke blive ladet ordentligt op, og så ville det ikke lyse, når de skulle i seng og lyset blev slukket.

Den oplevelse ville hendes børn dog ikke gå glip af, og derfor valgte de at følge morens opfordring. De lagde sig på gulvet, lukkede munden helt i, og det gav Jessica tid til at koble helt af.

Sådan får man tricket til at holde længe

Jessica har delt sit tip på Facebook, og det er blevet delt intet mindre end 100.000 gange, og folk har lovprist hendes ide i kommentarfeltet.

Nogle frygtede dog, at tricket kunne ville virke en enkelt gang, men Jessica havde heldigvis et godt råd.

“Jeg er begyndt at putte deres pyjamas tilbage i skuffen, når de har klædt om om morgenen,” fortæller hun i kommentarfeltet. På den måde vil de nemlig ikke være selvlysende længere, når børnene skal i seng igen om aftenen.

“Så er de nødt til at være stille og ligge sig ned på gulvet igen, så de kan få lys før sengetid,” fortæller den geniale mor.

Hvad siger du til morens trick? Skal du ud at købe et par sæt selvlysende pyjamas, eller mener du, at det er forkert at ‘lyve’ for sine børn?

Læs også

Far til fire opgav madlavning: Så stoppede hans børn med at være kræsne

 

 

Dagens Gossip