Mor sælger krybbe da sønnen døde før fødsel: En uge senere bliver den returneret med en kæmpe overraskelse

Foto: Fox9

Valerie havde sat sin krybbe og andre babyting til salg, da hun mistede sit barn kort før fødsel. En uge efter, at hun fik solgt sin krybbe, blev den returneret til hende med en kæmpe overraskelse.

Amerikanske Valerie oplevede det, som ingen mødre bør opleve. Hun var nemlig gennem næsten det meste af sin graviditet, og hun ventede blot på at føde sin kommende søn, som hun ville døbe navnet Noah.

Læs også

Umut Sakarya i vild forvandling: Så meget har han tabt sig

Få dage inden hendes termin, blev hun dog mødt med den tragiske nyhed om, at barnet i hendes mave ikke længere var i live.

Valerie var i stor sorg, og det var ubæreligt for hende at tænke på alle de ting, hun havde købt til sin lille søn. Krybbe, legetøj og diverse babysager.

Foto: Fox9

Efter et godt stykke tid samlede Valerie dog styrke, og hun lavede et garagesalg, hvor hun blandt andet fik solgt krybben, der betød meget for hende.

Fik solgt krybben

I maj 2014 arrangerede Valerie et garagesalg foran sit eget hjem, hvor hun ville sælge flere af de ting, som Noah skulle have haft. Det var svært for hende, og hun var nødt til at tvinge sig selv til at sælge flere af tingene, selvom hun inderst inde ikke havde lyst.

Særligt krybben havde hun svært ved at skille sig af med, og hun troede heller ikke, at nogen ønskede at købe den.

Pludselig kom der dog en mand ved navn Gerald. Han renovere gamle møbler og han synes krybben så interessant ud, men han kunne også se, at Valerie ikke så helt tryg ud ved at sælge den.

“Hun var tøvende, hun vidste inderste inde, at hun ikke ville sælge den, men hun gjorde det alligevel,” fortalte Gerald til det amerikanske medie Fox9.

Foto: Fox9

På daværende tidspunkt vidste Gerald ikke, hvad årsagen til garagesalget var, men han antog, at hendes søn var blevet for stor til tingene.

Brød sammen i gråd

Valerie havde dog fortalt sin historie om dødfødte Noah til Geralds kone, og efter de havde købt krybben og kørte hjem, fortalte Geralds kone den hjerteskærende historie til sin mand.

Da Gerald hørte, hvorfor Valerie havde solgt sine ting, følte han en trang til at returnere krybben. Omvendt mente Gerald også, at det kunne være smertefuldt for Valerie at have krybben stående, og derfor tænkte Gerald kreativt.

En uge senere vendte han tilbage til Valerie med krybben, som nu havde taget en anden form. Gerald havde nemlig lavet krybben om til en rigtig smuk bænk, som Valerie kunne bruge til at sætte sig og mindes sin søn.

Foto: Fox9

Da Valerie modtog ‘gaven’ brød hun sammen i tårer, og til Fox9 har hun udtalt: “Det er fantastisk. Der er gode mennesker derude, og dette er beviset,” lød det fra hende.

Læs også

 

 

Dagens Gossip