Nu er det officielt: Her er Caroline Wozniackis nye kæreste

På Valentinsdag er der godt nyt for kærligheden. I hvert fald hvis man spørger tennisspilleren Caroline Wozniacki.

Rygterne begyndte at svirre, da tennis-darlingen Caroline Wozniacki tidligere i dag – altså på Valentinsdag – lagde et billede på Instagram af sig selv med favnen fuld af røde roser.

Og den skulle altså være god nok. Der er kærlighed i luften for den sporty pige. Det fortæller hendes bror, Patrick Wozniacki, til Ekstra Bladet.

- Han (David Lee, red.) er selvfølgelig meget sporty som professionel basketspiller. Og så er han lidt ligesom mig, når han ser Caroline spille. Total energi. Det så vi, da han var oppe at stå under en kamp ved US Open, siger broren.

Læs også

Efter 47 år bag mikrofonen: Hans Otto Bisgaard stopper i DR

Han fortæller videre, at det var under US Open, han selv første gang mødte søsterens nye flamme. Her blev David Lee dog ikke præsenteret som en kæreste. Det var først i begyndelsen af januar, at Caroline Wozniacki sendte sin bror en sms, hvor basketspilleren blev omtalt som kæreste.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den 33-årige David Lee har tidligere vundet NBA-mesterskabet med Golden State Warriors. Derudover har han to gange været udtaget til ligaens All Stars-hold.

Og Caroline Wozniacki ligner da også en, der har lavet en ”smash dunk” på sit billede på Instagram.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip