Nu har Mai Manniche bestilt ferie til Dubai

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Smykkedesigneren Mai Manniche går nok engang mod regeringens opfordringer, og hun bestiller en rejse til Dubai.

Flere kendte danskere og influencere har hyppigt besøgt ørkenstaten Dubai i løbet af coronapandemien. Det har dog ikke været med opbakning fra hverken regeringen eller en stor del af den danske befolkning, og særligt ikke efter, at det viste sig, at den sydafrikanske mutation af covid-19 kom til Danmark fra netop Dubai.

Læs også

Tjek din e-boks: Vigtigt brev på vej til 126.000 danskere

Flere kendisse har raset mod de folk, der vælger at rejse til Dubai midt under pandemien, og i går meldte statsminister Mette Frederiksen sig på banen, hvor hun ligeledes skældte ud på de danskere, der vælger at gå mod regeringens opfordring.

Modstanden har dog ikke fået smykkedesigneren Mai Manniche til at makke ret, og hun ‘provokerer’ med et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun fortæller, at hun booker ferie til Dubai.

“Nu booker jeg en ferie til Dubai – hvem skal med?” lyder det i opslaget fra Mai Manniche, der fortsættes:

“Ja virus muterer, det ligger ligesom i deres natur. Åben landet nu. Vi skal have livet tilbage. Nok er nok,” lyder det fra smykkedesigneren.

Indtil videre er der kommet 414 likes på Mai Manniches opslag, som har fået en håndfuld kommentarer.

Det er ikke første gang, at Mai Manniche lægger sig ud med regeringens opfordringer i coronakrisen.

Senest valgte smykkedesigneren at holde sin forretning JewlsCPH åben i Aarhus og København på trods af nedlukningerne. Det medførte, at smykkedesigneren fik et besøg af politiet.

Læs også

Pisser på restriktionerne: Iskold Mai Manniche holder åbent

 

 

Dagens Gossip