Nu kan du bo på luksuriøst krydstogtskib – og det er billigere end du tror

Foto: Facebook

Har du altid drømt om at bo permanent på et krydstogtskib? Denne drøm har du nu mulighed for at realisere.

De fleste har prøvet at være på en ferie, som de ikke har lyst til at rejse hjem fra. Virksomheden Storylines har nu sørget for, at du kan slippe for denne følelse - og det behøver ikke at koste dig en formue.

Læs også

Elselskab med vild besked til kunder: Spar 35.000 kroner op, så du har råd til el til vinter

Krydstogtsrederiet har nemlig løftet sløret for et 'boligsamfund til søs', der giver dig mulighed for at bo på et krydstogtskib, mens du sejler verden rundt.

"Mange elsker globale rejseoplevelser, men de elsker ikke logistik, planlægning, flyrejser, jetlag og at leve i en kuffert," lyder det fra Shannon Lee, der er medstifter af Storylines, til mediet Travel + Leisure.

"Storylines fjerner besværet ved internationale rejser, så folk kan fokusere på udforskning, eventyr og kulturelle oplevelser."

"I slutningen af en lang dag, hvor de har udforsket et nyt eksotisk sted, kan de vende hjem til venner og velkendte omgivelser samt sove i deres egen seng."

Foto: Facebook

Og der er faktisk ikke lange udsigter til, at man kan bosætte sig permanent på et krydstogtskib. De er nemlig i færd med at bygge deres første skibe, som bliver bygget i Kroatien, og bliver søsat i 2024.

Til trods for, at det ikke er alle, der kan være med, er det faktisk billigere at købe en bolig på Storylines' krydstogtskib, end man skulle tro.

Storylines tilbyder en række fuldt møblerede boliger med mellem et og fire soveværelser samt og penthouselejligheder i to etager, der koster fra 2,9 millioner kroner til 59,5 millioner kroner.

Boligerne vil blive udbudt til salg, mens andre vil blive udbudt med 12- eller 24-årige lejekontrakter. Det vil endda også være muligt at sikre sig en 60-årig lejekontrakt.

Når du har overtaget en af boligerne, kan du frit sælge og udleje din bolig på krydstogtskibet, som en hvilken som helst anden bolig.

Foto: Facebook

Derudover er der også inkluderet en evighedsklausul i købsaftalen, som vil give beboerne mulighed for at videreføre deres aftale til et fremtidigt skib, uden at det koster noget yderligere.

Beboerne på skibet vil også blive opkrævet et årligt gebyr, der varierer mellem 480.000 kroner og 1,5 millioner kroner pr. bolig. Dette dækker bl.a. mad og vedligeholdelse.

Det første skib, der har fået navnet MV Narrative, vil byde på 20 restauranter og barer, mikrobryggeri, tre pools, bibliotek med 10.000 bøger, biograf, wellnesscenter, apotek, posthus, bowlingbane og en solcelledrevet køkkenhave.

Skibets jomfrurejse vil have en varighed på 1.000 dage, og vil strække sig over seks kontinenter. Det forventes, at det sejler afsted ved udgangen af 2024, og vil tilbringe mellem tre og fem dage i hver havn.

Foto: Facebook

"Hvad et typisk krydstogtskib kan gøre på en måned eller tre uger, vil vi tage tre til fire måneder om at gøre," fortalte Storylines grundlægger og administrerende direktør, Alister Punton, til CNN Travel.

Beboerne får også mulighed for at komme med input til, hvor de vil hen næste gang.

Har du et ønske om at købe en bolig på det nye krydstogtsskib, skal du dog skynde dig. Storylines har nemlig meldt ud, at de forventer, at alle 547 boliger vil være solgt inden 2022 er ovre.

Foto: Facebook

"Vi har pensionister, børn og alle andre imellem, herunder yngre digitale nomadetyper. Og en masse familier kommer ombord. I denne arena er det dem i 30'erne og 40'erne med små børn. Vi har hele rækken," sagde Alister Punton også.

Der vil også blive tilbudt en form for skolegang for børn, ligesom der naturligvis også vil være en medicinsk stab bestående af sygeplejersker, læger og fysioterapeuter.

Læs også

Solgt i Netto-butikker over hele landet: Pitabrød tilbagekaldes

 

Dagens Gossip