Nu kan du tage dine hjemmevideoer til et nyt niveau: Firma lancerer penisring med indbygget kamera

Foto: thecockcamera.com

Hvis du altid har drømt om at 'livestreame' dine aktiviteter i sengen til din telefon eller tablet, så er løsningen her nu.

The Cock Cam er en ny opfindelse inden for sexlegetøj, som gør det muligt ikke kun at filme, men også 'livestreame' sine erotiske udfoldelser.

Hvis man skal forstå, hvad The Cock Cam helt præcist er, så tænk tilbage på den virale video af en hund, som løb afsted med et kamera på ryggen - den her:

Forestil dig den video, men hvor hunden er det mandlige kønsorgan og i stedet for at være sat fast med et bælte, så er kameraet sat fast i en penisring. Det er nogenlunde konceptet bag The Cock Cam, som er lanceret af et britisk sexlegetøjsfirma. 

På virksomhedens hjemmeside, hvor man kan købe den specielle penisring for $159.95 (1000 kroner), skriver skaberne bag følgende om sig selv: "Vi er en samling af sociale entreprenører, vores passion er at skabe revolutionerende, sensuelle produkter, som forbedrer dit sexliv."

Læs også

Ikea giver lavere løn til uvaccinerede

Kameraet beskrives desuden på sinful.dk med følgende ord: "The Cock Cam er præcis, hvad det lyder som nemlig en penisring med kamera. Penisringen sættes om skaftet, hvorfra det optager dine bevægelser. Det er perfekt til at filme alt lige fra blowjobs til doggy style."

Foto: thecockcamera.com

Kameraet optager i 720p HD kvalitet og kan altså ikke filme i den bedste kvalitet, men til gengæld har det seks nattesynslys, som gør, at kameraet kan optage i mørke. 

Derudover beskrives det på hjemmesiden, at kameraet kan holde strøm i 90 minutter og desuden kan 'livestreame' optagelser til ens telefon eller tablet ved hjælp af en Wifi forbindelse, og der er ligeledes en app, som hjælper med at gemme eventuelle optagelser. 

Er man lidt spændt på, hvad sådan en penisring med et kamera kan, men har man samtidig ikke lyst til at bruge 1000 kroner på det, så kan man heldigvis læse adskillige anmeldelser på firmaets hjemmeside, som giver et rimelig tydeligt billede af, at det måske er sjovere i fantasien end i virkeligheden.

Foto: thecockcamera.com

Således skriver én køber: "Super fedt, at jeg har spildt penge på noget, som min mand ikke kan bruge," og en anden skriver skuffende: "Deres app er ikke længere tilgængelig i Australien."

Trods en del negative anmeldelser er produktet udsolgt på deres egen hjemmeside, men hvis man ikke kan vente, så kan det købes på sinful.dk for 1095 kroner. Her har kameraet dog også fået dårlige anmeldelser, og en køber har således skrevet:

"Konen og jeg havde glædet os til dette produkt, men køb det IKKE! Det er aldeles ubrugeligt, opløsningen er ringe hvilket gør at videoerne er ubrugelige, lader ikke til at Sinful har testet dette inden det kom i sortiment."

Læs også

Fødevarestyrelsen advarer efter alvorligt udbrud