Nu taler Nikolaj Stokholm ud om kæmpe brandert ved Zulu Awards

Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Den kendte komiker fik tilsyneladende hældt nok indenbords, da han deltog ved årets 'Zulu Awards'.

Det tyder på, at den 31-årige Nikolaj Stokholm ikke holdt igen med de våde varer, da han deltog ved dette års 'Zulu Awards'. 

Læs også

Billeder af sin penis: Så meget har Jokeren tjent

Måske det skyldes, at han ikke har været meget ude under corona-lockdownen. Måske årsagen er en helt anden. Ikke desto mindre fik seerne af showet i hvert fald syn for sagen, da det blev sendt på TV 2 Zulu søndag aften. 

Ét af programmets sidste priser, var prisen for 'Årets originale tv-program', som Nikolaj Stokholm vandt i fællesskab med Tobias Dybvad og Bo 'Lydmand' Brønnum for deres populære program 'Verdensmænd'. 

Da kameraet filmer ned mod bordet, hvor de tre mænd sad samlet, jubler Nikolaj Stokholm af glæde, hvorefter han falder bagover. Efter at være blevet hjulpet op på scenen, formåede han at snøvle sig gennem sin takketale. 

'Stokkepikkefar', som han ofte kalder sig selv, fik hjælp af Tobias Dybvad under takketalen, og han blev sat på noget af en prøve, da han skulle forsøge at holde styr på den fulde Stokholm. 

I et Instagram-opslag har Nikolaj Stokholm selv afsløret, at han bestemt ikke holdt igen med alkoholen under showet. Her deler han i øvrigt også en video af hele optrinnet. 

"Jeg har testet det og NEJ vi kan ikke tåle den samme mængde bajere, som før corona," skriver han i sit opslag på Instagram, hvilket efterfølges af en grine-smiley.

Overfor B.T. har den danske komiker kaldt den tiltrængte fest for 'fantastisk'. Samtidig har han gjort det klart, at han ikke fortryder sin opførsel.

Læs også

Kok deler opskrift på særlig McDonald’s-dressing, der smager ligesom den ægte vare

"Jeg grinede meget, da jeg så det. Jeg tror, at alle har prøvet noget lignende. Det er ikke, fordi jeg fortryder min opførsel eller aftenen som helhed," lød det fra Nikolaj Stokholm. 

 

Dagens Gossip