Nu vender de tilbage: Nye afsnit med Anders og Torben

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Anders og Torben vender tilbage i en ny programserie bestående af to programmer.

Sidste gang danskerne kunne følge med i tvillingerne, Anders og Torbens liv, havde de planer om at købe bolig i Thailand. Desværre var det ikke ligeså let som håbet, og det lykkedes altså ikke for tvillingerne at købe bolig i et af de to programmer, som TV2-filmede med dem i begyndelsen af 2020.

Læs også

Lagde du mærke til det i X Factor: Derfor lød Oh Land anderledes

Nu vender de to tvillinger så atter tilbage, og denne gang er det i en ny programserie bestående af to programmer, der bliver sendt henholdsvis i morgen den. 5. januar og ugen efter den 12. januar.

I det første af de to programmer runder Anders og Torben et skarpt hjørne, da de begge fylder 50 år, og dermed kan fejre ‘100-års dag’.

Skal corona ødelægge festen?

Tvillingerne har forberedt det hele til den store fest, men pludselig kommer en pandemi og truer alle deres fødselsdagsplaner. Mon Anders og Torben får fejret deres runde fødselsdag?

I programmet den kommende tirsdag har Anders og Torben kastet sig ud i nye store projekter. De har således sagt ja til at være fotomodeller i en reklame, de har fået nye briller og så er de sågar begyndt i et fitnesscenter.

Det helt store projekt finder stod sted til sidst, da Anders og Torben er blevet inviteret til at lave et musiknummer med en kendt dansk rapper. Sangen handler om at score damer fra Holstebro til Pattaya, og musikvideoen er blevet optaget i tvillingernes hus i Holstebro.

Det første program med Anders og Torben, kan du se i morgen aften klokken 20.00 på TV2, mens du kan følge dem i det andet og sidste program på næste tirsdag.

Læs også

Pisser på restriktionerne: Iskold Mai Manniche holder åbent

 

 

 

Dagens Gossip