Nyt tv-program søger danskere der ikke kan synge

Foto: Shutterstock.com

Elsker du at synge, men har du ikke en stemme, som vækker begejstring? Så er der den perfekte mulighed for dig. DR søger nemlig danskere, der ikke kan synge, til et helt nyt program.

Du har sikkert drømt om at stå på den helt store scene, og fyre den af foran et kæmpemæssigt publikum, der kun er kommet for at høre dig synge. Du har faktisk alt hvad der skal til, altså lige med undtagelse af stemmen.

Når du åbner munden for at synge, begynder folk at holde sig for ørene, og hvis du engang har tjent penge på at synge, så har det højst sandsynligt været fordi, at folk ville betale dig for at stoppe.

Læs også

Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

Hvis ovenstående er tilfældet med dig, så passer du måske helt perfekt ind i et nyt tv-program, som DR1 står bag.

De er nemlig i færd med at lede efter danskere, der slet ikke kan synge, men som ville ønske, at de kunne. I programmet stiller DR en coach til rådighed, som skal hjælpe de sangsvage danskere til at blive med til at synge, hvis det altså kan lade sig gøre.

Det er nemlig DRs målsætning at finde ud af, om det er muligt med en dygtig sangcoach at lære danskere at synge.

Det mener de godt, at man kan

DR skriver i deres artiklen, at de gerne vil ændre på din opfattelse om, at du aldrig kommer til at lære at synge, og det gør de med en dygtig sangcoach.

Her vil de vise, at de danskere der bliver udvalgt, som rent faktisk har lysten og vilje til at lære at synge, rent faktisk kan lære det. 

Optagelserne kommer til at foregå i januar og februar, og det hele vil kulminere med en fælles optræden ved eventen Alsang, der afholdes den 4. maj 2020 i Frederiksberg Have.

Her vil de ‘dårlige sangere´ danne et kor, som fælles skal synge foran et stort publikum.

Er du blandt de danskere, der ikke tror nok på dig selv, eller som har fået fortalt, at du ikke synger særlig godt, så vil DR gerne høre fra dig. Du kan melde dig til ved at sende en email til [email protected], hvor du fortæller om dig selv og hvorfor du gerne vil lære at synge.

Læs også

8 ting du omgående skal stoppe med på Facebook

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip