Økseulykke sendte far og søn ud af 'Alene i Vildmarken' - Så galt gik det med hånden

62-årige Carl og 21-årige Mark er far og søn. De kommer fra Ribe. Foto: United.

Far og søn blev tvunget til at udgå fra 'Alene i vildmarken' som følge af et blodigt uheld.

Der skal ikke meget til, før man pludselig ryger ud af DR-programmet 'Alene i vildmarken'. Faktisk kræver det intet andet, end én forkert bevægelse, såfremt man har en skarp økse i hånden på dette tidspunkt.

Læs også

Delte billede af en brændende dukke af statsministeren: Nu er der nyt i sagen

Det oplevede Mark Nielsen, der var en af årets deltagere, på en af sine fingre. Han ville spidse en gren med sin økse, men ramte dog ikke helt, hvor han sigtede. Det medførte, at han ikke slog en flig af grenen, men derimod hakkede hul i fingeren. Det skriver DR

"Det var et satans til grimt snit, det der," sagde hans far og partner i vildmarken, Carl Jørgensen, da blodet begyndte at fosse ud af fingeren. 

Heldigvis var lægehjælpen hurtig til at træde til. Desværre betød det også, at far og søn måtte udgå af DR-programmet efter blot fem dag i vildmarken. 

Efterfølgende blev Mark straks sejlet væk fra habitat, da der var behov for at sy hans finger. Han var dog heldig at slippe uden det helt store indgreb, da han kunne nøjes med at få tre sting. 

Tre sting i fingeren er næppe det værste, du har hørt, men det betyder dog ikke, at uheldet ikke er noget at kimse ad. På det sted, hvor øksen ramte fingeren, er den nemlig stadig følelsesløs. 

Til DR har Mark udtalt, at han sætter stor pris på, at han slap så billigt, som han gjorde. Det var nemlig en knivskarp økse, han brugte, hvorfor det let kunne være endt galt. 

"Hvis det havde været et kraftigere sving med øksen, kunne jeg have hugget fingeren af eller fået endnu værre gener," sagde han til DR. 

Hvis det var sket, havde det haft store konsekvenser for Mark, da han er tømrerlærling. Derfor er han meget afhængige af sine hænder, da han ellers ikke kan udføre sit arbejde. 

Mark slap dog heldigvis med skrækken. Det samme gjorde hans far, der måtte sidde bekymret tilbage i vildmarken, da Mark blev sejlet væk for at få syet fingeren sammen. 

Har fået et tættere bånd

Mark kunne også fortælle til DR; at han og hans far har fået et tættere bånd efter deres deltagelse i det populære program. 

I samme ombæring fortalte han også, at de er blevet meget bedre til at kommunikere med hinanden. Ydermere er Mark af den opfattelse, at turen har givet hans far en åbenbaring, da han skulle have fået øjnene op for, at Mark er blevet voksen.

Læs også

Solgt i 7 Eleven-butikker i hele landet: Risiko for diarre

Han gjorde det også klart, at der er meget, der tyder på, at deres fælles vildmarksoplevelse har fået en langvarig effekt på deres forhold. De er nemlig begyndt at snakke sammen meget oftere. 

 

Dagens Gossip