Paradise Hotel: Vi er så liderlige os drenge, at vi går på hinanden

Foto: TV3

Paradise Hotel er kun lige startet, men det virker allerede til, at der er mere "romantik" mellem drengene end med det modsatte køn.

Det er lidt af hvert, man må lægge øre til, hvis man har tv’et indstillet på TV3 sent på aftenen. Paradise Hotel er nemlig i fuld gang igen, og det betyder lummer snak til den sene aftenkaffe. Hvor det ofte plejer at være en fra hvert køn, der står bag de slibrige snakke og billeder, så er det overraskende nok drengene, der står for de lumre samtaler i aftenens program.

I første omgang er det en snak om, hvorvidt drengene barberer sig selv mellem ballerne, men det tager hurtigt et tvist.

”Vi er så liderlige os drenge, at vi går på hinanden,” lyder det fra Nicolaj, da han skal sætte ord på, hvad det er for en lummer stemning, der er mellem drengene.

Nikolaj fortæller, at han aldrig er blevet barberet i numsen, men til gengæld har han prøvet noget andet i det område, som han glædeligt deler ud af til drengene.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

”Det er luksus at blive slikket i røven. Det er luksus. Det er det rareste,” lyder det fra en begejstret Nikolaj, der spørger om de andre drenge har prøvet det.

Du slikker ikke ligeså godt fisse som mig

Nikolaj virker i det hele taget til at være ret begejstret for sine egne evner i sengen, når det kommer til det orale. Han fortæller derfor også fyrene, at han har et helt specielt kælenavn.

”Jeg bliver kaldt ’Slik-Meister-Player’ fordi jeg kan mit shit man, når jeg slikker fisse,” lyder det meget selvsikkert fra oral-connoisseuren.

Det vil Daniel dog ikke høre tale om, og han kroner derfor sig selv, som den bedste af de to til at tilfredsstille piger med tungen.

”Ahh. Du slikker ikke ligeså godt fisse som mig,” lyder det fra Daniel, inden drengene begynder at vise deres forskellige teknikker frem.

Du kan se, hvad der ellers sker i aftenens program klokken 22:00 på TV3.

Læs også

Paradise Hotel: Cecilie hiver brysterne frem og giver dobbelt bodytequila

 

 

Dagens Gossip