Peter Frödin er snart tilbage

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Peter Frödin dukker snart op på tv igen, hvor han skal være tv-vært.

De fleste danskere er på fornavn på Peter Frödin. 

Den populære skuespiller, komiker og sanger har fået folket til at grine med i alt fra Bullerfnis, Zirkus Nemo, Lex & Klatten, Det Brune Punktum samt som den tyske schlaersanger Franzi25.

Læs også

Simon chokeret over Gurli Gris-is i Aldi: For fræk til børn

Figuren er egentlig et reklamestunt fra spiludbyderen Rød25, men et par af de hits, som Peter Frödin synger, er allerede gået viralt på Youtube. 

Nu dukker Peter Frödin op i rollen som tv-vært. Det sker i en helt ny programserie, der snart får premiere på TV 2. Det fortæller tv-kanalen i en nyhed på deres hjemmeside. 

Premiere på TV 2

TV 2 fortæller, at Peter Frödin i programrækken vil lede efter svaret på et vigtigt spørgsmål. 

"Hvad vil det sige at være lgbt+ person i Danmark? Peter Frödin tager os med gennem 120 års lgbt+-historie og ser på de kampe om lige rettigheder, der er blevet kæmpet gennem tiden," skriver TV 2 - og fortsætter: 

"Selv om vi i Danmark er nået langt, er vi ikke i mål endnu" 

Programserien har fået titlen 'Under Regnbuen - med Peter Frödin'. Serien vil i første omgang bestå af fire afsnit. Det første bliver sendt 9. august, klokken 20.50 på TV 2. Stationen har offentliggjort en lille beskrivelse af, hvad første afsnit vil handle om. 

"I første afsnit ser Peter Frödin nærmere på de flydende kønsforestillinger og seksualiteter, der findes, og på de konsekvenser, det kan have, hvis man skiller sig ud fra mængden," fortæller TV 2.

Læs også

Tragisk ulykke: Far død under søns fodboldkamp

 

 

 

Dagens Gossip