Peter Mygind blev forfulgt af fan: Nu sætter han ord på episoden

Skrevet af Kamille Isaksen

2 uger siden

|

30/05/2024
Underholdning
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Det kom noget bag på skuespilleren, at den colombianske kvinde ville mødes med ham privat.

Dagens topnyheder

I skrivende stund er Peter Mygind aktuel som rollen Dan i TV 2 Charlie’s populære krimiserie  ‘Sommerdahl’. 

Netop denne rolle var også en af grundene til, at den garvede skuespiller endte ud i en lidt ubehagelig situation, som han ikke helt vidste, hvordan han skulle håndtere. 

Peter Mygind har opnået enorm popularitet – ikke kun i Danmark, men også internationalt. Den omfattende distribution af serien Sommerdahl til over 40 lande, herunder USA, Canada og en række europæiske og sydamerikanske lande, har resulteret i en global fanskare, der viser deres hengivenhed på mange måder. Men en sommer oplevede Peter Mygind en faninteresse, der gik over stregen.

Det skriver SE & HØR.

Forrige sommer modtog Peter Mygind nemlig en besked fra en colombiansk kvinde, som erklærede sin begejstring for hans arbejde og afslørede, at hun havde købt en billet til Danmark for at møde ham: “Hun skrev til mig, at hun havde set ”Borgen” – og så har hun fulgt med i ”Sommerdahl”. Pludselig skriver hun, ”jeg har købt en billet til Danmark. Kan vi ses?”, fortæller Peter Mygind til mediet. 

I første omgang formåede skuespilleren at sige fra, men da kvinden pludselig fortalte, hvor længe hun havde sparet op. Netop dette fik Peter Mygind til at ændre sin mening, og han indvilgede i at mødes med kvinden på settet, hvor han endda gav hende en lille statistrolle i serien som sygeplejerske.

Set i bakspejlet indser Peter Mygind dog, at hans velvillighed måske var misforstået, og han indrømmer, at han ikke kan lade alle sine fans komme og blive statist i serien, selvom han gerne ville.

Den lidt anderledes oplevelse fik Peter Mygind til at reflektere over, hvor mange fans han bør lukke ind i sit liv. "Jeg tror ikke, jeg kan tilbyde alle, der kommer rejsende hertil, at de kan blive statister," siger han med et smil. Den overraskende og grænseoverskridende episode fik ham til at reflektere over, hvor mange fans han bør lukke ind i sit liv. Afslutningsvis afslutter skuespilleren med at understrege, at det ikke er en episode, som han ønsker gentager sig.