Philine Roepstorff smider ALT tøjet under sydens sol: Overlader INTET til fantasien

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

Philine Roepstorff kan ikke klandres for at have overladt meget til fantasien på en række billeder på sin profil på Instagram.

Det kan godt være, at Philine Roepstorff har rundet de 30 år, men det ændrer dog ikke på det faktum, at den smukke influencer og model ikke har et problem med at smide kludene. 

Og nu har den brunette skønhed gjort det igen. 

Hun har nemlig delt en række billeder på sin profil på Instagram, hvor det ikke er meget, der er blevet overladt til fantasien. 

På ingen af de tre billeder, hun har delt, har hun tøj på overkroppen. På underkroppen har hun en bikinitrusse. 

Billederne viser nemlig den unge model, der privat danner par med landsholdsspiller Jacob Bruun Larsen, på en strand under sydens sol, hvor hun sidder og står i vandkanten. Det eneste, der dækker for hendes bryster, er hendes hænder og en hvid streg. 

Og det er tilsyneladende noget, hendes følgere er ellevilde med, selvom det ikke er første gang, at hun tilsnusker sig opmærksomhed ved at dele letpåklædte billeder. 

Instagram-opslaget har fået knap 1.300 likes på bare to timer. Det ligger frit tilgængeligt på hendes Instagram-profil, hvorfor du ikke behøver at følge hende, for at kunne se den. 

Du kan se opslaget ved at trykke her

Læs også

Fodboldfrues store brøler: Viser brysterne frem

 

 

 

 

Dagens Gossip