Philine Roepstorff smider kludene: Overlader næsten intet til fantasien

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hun har gjort det før, og nu gør hun det igen.

Det kan godt være, at Philine Roepstorff er fyldt 30 år, men det ændrer ikke på det faktum, at hun ikke har noget problem med at forkæle hendes følgere.

Det viser hun igen i et opslag på det populære sociale medie Instagram, hvor man ikke just kan klandre hende for at have overladt meget til fantasien. 

Det er bestemt ikke første gang, at modellen tiltrækker sig masser af opmærksomhed ved at dele afslørende billeder på hendes Instagram-profil. Man skal ikke mange uger tilbage, før dette var tilfældet - og det er tilsyneladende noget hendes følgere er ellevilde med.

Billedet af den smukke 30-årige Philine, der ligger frit tilgængelig på hendes offentlige Instagram-profil, har nemlig i skrivende stund knap 1.100 likes på 22 timer. 

Billedet, der er taget under sydens sol viser også den smukke model ligge kun iført bikini i sandet, mens der er frit udsyn til hele kroppen. 

Det ligger frit tilgængelig på Philines offentlige Instagram-profil, hvorfor du ikke behøver at følge hende, for at kunne se goderne. 

Billedet af Philine, der til dagligt er kærester med landsholdsspileren Jacob Bruun Larsen, har også fået en række brugere til tasterne. 

Brugere, der i den grad hylder det smukke billede af modellen. 

Du kan finde Philines Instagram lige herunder. 

Se billedet af Philine.

Læs også

Helena Christensen smider tøjet: Overlader næsten intet til fantasien

 

 

 

Dagens Gossip