Pizzabudet går på scenen og vil synge gammel kending: Efterlader dommerne måbende

Dommerne griner af hans accent, og valget af sang gør det ikke bedre. Men de sidder måbende tilbage, da pizzabudet åbner munden.

Da det 20-årige pizzabud ‪Sal Valentinetti‬ går på scenen i showet “America’s Got Talent” spøger dommerne lidt med hans accent, der til forveksling minder om Joey fra TV-serien “Venner”.

Den unge fyr kommer fra Long Island i New York, elsker sin mor overalt på jorden, og har en attitude, der minder præcist om noget fra en italiensk gangsterfilm: Et hårdt ydre, men et glimt i øjet og et smil, han bruger til at charmere sig ind på blandt andre dommeren Heidi Klum.

Læs også: Drengen skal synge en sang fra 50´erne: Efter 10 sekunder lægger han studiet ned

De italienske aner og hans job som pizzabud gør ikke dommernes vittigheder dårligere, men da dommerne er færdige med at grine og hører Sal synge “My Way” af ingen ringere end Frank Sinatra”, bliver deres jokes til måben.

- Når man vil synge den her type sang, kan man ikke fake det. Enten har man det i sig, eller også har man det ikke. Jeg er sikker på, at din farmor kiggede ned på dig og tænkte at ja, han gjorde det på sin måde. Jeg kunne mærke det, siger Simon Cowell.

Se videoen herunder:

America's Got Talent 2016 Sal Valentinetti Channels Frank Sinatra Full Audition Clip S11E03

Læs også

Gratis film - Streaming er en nem og hurtig vej til alverdens film og tv-serier, men kan man streame gratis film, hvis man ikke vil betale for Netflix eller HBO? Her får du en guide til gratis og lovlige film online.

Bedste film på Netflix - Der er rigtig mange gode film på Netflix, men der skal alligevel noget ekstra til for at en film hører til kategorien over de bedste film på Netflix. Se top 20 listen her.

YouSee Kanaloversigt - Hvis du er YouSee-kunde og er i tvivl om, hvordan dine kanaler fordeler sig på dit fjernsyn, så får du er en nem guide til din kanaloversigt.

Dagens.dk har lavet en stor guide for alle der elsker film og serier - se mere her.

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip