Popstjernen Jessie J smider alt tøjet: Får barmen smurt ind i gips

28/03/2023 16:00

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Popstjernen Jessie J har delt billeder, hvor hun ikke har en trevl på kroppen. I stedet er hun blevet dækket af gips.

Mest læste i dag

Jessie J har valgt at give sine fans et nærmere indblik i sin graviditet, da hun har delt en video, hvor hun intet tøj har på. I stedet har hun fået dækket store dele af sin krop med gips.

Den 35-årige sangerinde, der venter sit første barn, delte videoen på Instagram, hvor man tydeligt ser, at hun får dækket din krop af gips, da hun vil have lavet en afstøbning af sin krop, mens hun er gravid.

I videoen ser man, at hun får hjælp af sin mor, Rose, til at påføre den store mængde gips. Derudover viser videoen også, hvordan hendes graviditet er forløbet indtil nu.

Foto: Instagram

"Jeg fylder 35 år i morgen, og dette er den den bedste fødselsdagsgave, jeg nogensinde vil få," har hun skrevet som tekst til videoen.

Med henvisning til videoen, har hun også skrevet følgende tekst til sin video: "Min mor forvandler mig til sit kunstprojekt / jordbær-froyo (frossen yoghurt, red.)."

For nylig delte hun et andet opslag på sine sociale medier, hvor hun henvendte sig til sit ufødte barn, som hun takkede for at stole på, at hendes krop ville holde ham i sikkerhed.

Foto: Instagram

"Tak fordi du kommer til mig. Tak fordi du stoler, at min krop kan holde dig sikker," lød det fra den kendte popstjerne.

"Tak, fordi du har givet mig den mest specielle oplevelse allerede indtil nu, og at give mig den vigtigste rolle, jeg nogensinde vil få i hele mit liv."

"Jeg elsker dig så højt, at det chokerer mig, at det her er virkeligt. Jeg er din for altid, min søn. Jeg kan ikke vente med at møde dig. Og se dette smil i det virkelige liv."

Jessie J har desuden også været meget ærlig omkring de udfordringer, der har fulgt med graviditeten.

Foto: Instagram

For nylig delte hun et opslag på Instagram, hvori hun fortalte om, at hun kæmpede med at holde sit væskeniveau oppe, fordi hun var blevet ramt af influenza, mens hun var højgravid.

Sangerinden har desuden også filmet en kommende dokumentar, der kommer til at handle om hendes tilbagevenden til musikken, mens hun bliver mor til sit første barn, skriver Daily Star.

I denne dokumentar vil hun tale om alt fra graviditet, abort, helbredsproblemer, hjertesorg og kærlighedsliv til hendes vej planlagte comeback.

I de seneste år har hun trukket sig en smule fra rampelyset, da hendes musikudgivelser har floppet. Derudover har hun også været påvirket af helbredsproblemer.

Dette vil der dog blive lavet om på, da hun arbejder på et nyt album, der forventes at blive udgivet inden længe. Derudover lyder det, at hun vil på en verdensturné i 2024.