Populær 'Big Brother'-deltager pludseligt død

Foto: Shutterstock.com

Det var meget mystisk, da den blot 37-årige 'Big Brother'-deltager, pludselig gik bort.

Monica Sirianni, der deltog i den italienske udgave af 'Big Brother' for over 10 år siden, er pludselig gået bort i en alder af 37 år.

Læs også

Nu kommer varmen: DMI melder om 22 grader

Den 8. maj spredte den sørgelige nyhed sig verden over, da internationale medier rapporterede, at en tidligere deltager fra det italienske 'Big Brother' var død.

Hun var med i den 12. sæson af programmet, som blev sendt i årene 2011-2012.

Selvom Monica kun var i 'Big Brother'-huset i en måned, nåede hun at opnå stor popularitet.

Mystiske omstændigheder omkring dødsfaldet

De omstændigheder, hvorunder hun døde, har overrasket mange. Ifølge udenlandske medier besvimede Monica pludselig i en italiensk bar i Sauveria Mannelli i Catanzaro, mens hun var sammen med venner.

Hun blev straks transporteret til hospitalet, men lægerne var desværre ikke i stand til at redde hende.

Den tidligere 'Big Brother'-deltager blev kun 37 år gammel. Det er endnu ikke kendt, hvad der præcis var årsagen til hendes død, men ifølge uofficielle oplysninger kan det have været et pludseligt hjerteanfald. Monica skulle angiveligt også have følt sig dårligt samme aften.

Monica var en dybt populær deltager, der hurtigt vandt seernes hjerter under sin deltagelse i programmet, hvilket ikke var overraskende, da mange så hende som en ægte italiensk skønhed.

I de sidste par år førte hun et ret roligt liv, men hun deltog stadig i sociale arrangementer og tilbragte ofte tid i selskab med sine nære venner. Ingen af dem kunne have forudset, at de under et af deres møder ville være vidner til en så dramatisk begivenhed og snart skulle sige farvel til Monica.

Læs også

30-årig mand døde mens han 'fornøjede' sig selv: Under obduktionen gjorde lægerne et chokerende fund i hans bagdel

 

.

Dagens Gossip