Populært TV 2-program vender endelig tilbage: Her er datoen

Skrevet af Nicolai Busekist

09/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2 er klar med endnu en sæson af det populære program, der vender tilbage meget snart.

Mest læste i dag

Kærlighed på fjernsynet har altid været et stort hit. Det er det også for TV 2. Derfor kan de glæde deres seere med, at de snart er klar til endnu en sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Hvis du er en af de mange danskere, der er vild med dette tv-program, skal du derfor ikke vente meget længere på en ny sæson.

I en pressemeddelelse skriver TV 2, at den næste sæson af programmet er klar den 27. februar. Derfor kan man inden længe følge et nyt hold af håbefulde deltagere, der drømmer om at finde den helt store kærlighed.

TV 2 har også løftet sløret for, at det denne gang er ved det sydfynske øhav, at det kommer til at finde sted.

Helt konkret er der fire fyre, der står klar til at date på livet løs i håbet om at finde den store kærlighed. Det hele kommer naturligvis til at foregå for rullende kameraer, hvor 22 kvinder skal forsøge at vinde dem over.

De fire fyre, der er blevet valgt til at deltage i den kommende sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender', hedder Anders, Rasmus, Benjamin og Tobias.

Derfor er det dem, du kommer til at følge, hvis du vil se med, når første afsnit får premiere den 27. februar. Du kan naturligvis følge med på både TV 2 og TV 2 Play.

Som altid er tilfældet, så kommer denne sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender' også til at starte med en speeddate-dag. Her får de fire fyre derfor mulighed for at møde kvinderne.

Der vil desuden være kamp allerede fra start, da der er blevet indført en ny regel i programmet. Denne gang vil det kun være tilladt for kvinderne at gå på speeddate med to af mændene. Derfor skal fyrene overbevise dem om, at de skal vælge dem.