Rasmus Seebach med afsløring om privatlivet: Sover ikke længere sammen med kæresten

Skrevet af Kamille Isaksen

12 uger siden

|

06/03/2024
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Den kendte popsanger sover ikke længere i samme seng som kæresten.

Dagens topnyheder

Gennem de sidste stykke tid har Rasmus Seebach været meget i mediernes søgelys af flere forskellige grunde.
Først og fremmest fyldte hele kontroversen med hans bror meget i medierne, da det offentlige brud kom bag på mange og havde store økonomiske konsekvenser for Rasmus’ bror Nicolai Seebach. 

Efterfølgende var det grundet sit forhold med kæresten Julie Teglhus, da de kunne afsløre, at de havde en lille ny på vej. 

Netop familien er også grunden til, at Rasmus nu igen er til at finde i søgelyset. Han har nemlig for nylig givet et indblik i privatlivet ved at fortælle om parrets søvnarrangement, der bryder med de helt traditionelle normer. 

Det skriver BILLED-BLADET

"Øde ø"-sangeren, som er kendt for sine ørehængende melodier og følsomme tekster, har med Julie fundet en måde at navigere i forældreskabets ofte turbulente farvande på. Ved at sove skiftevis hos deres to sønner, Holger og Helmut, søger de at skabe en tryghed og et unikt bånd mellem forældre og barn. 

Men selvom det ofte er hyggeligt, er Rasmus Seebach heller ikke bleg for åbent at dele om de søvnløse nætter, der er fyldt med tumlen og uventede hovedstød fra deres energiske 2-årige, Helmut. 

"Jeg har lige haft et stort, blåt øje, fordi han hamrede sit hoved ned i mit, mens jeg sov. Men jeg synes, det er hyggeligt, at han tumler rundt," afslører Rasmus Seebach. Dette antyder, at selvom nætterne langtfra er rolige, så er det ikke noget, som Rasmus Seebach vil undvære. 

Men det er godt, at forældrene finder denne løsning hyggelig og ikke savner hinanden for meget om natten, idet de som sagt forventer deres tredje barn, en lille pige.