Remee tager bladet fra munden: Derfor forlod jeg X Factor

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Remee fortæller nu, hvorfor han valgte at trække stikket fra X Factor efter sæson 3.

Vi spoler tiden tilbage til den 30. december 2007. Et helt nyt program fik sin premiere i Danmark, og danskerne fik en mulighed for at vise deres sangtalent frem foran kyndige dommere.

Læs også

Kræver større nedlukning af Danmark

Bag dommerbordet sad Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee. 

Remee endte med at vinde det første program, da hans unge deltager Martin Hedegaard vandt over Laura Kjærgaard og Heidi Herløw i det første danske X Factor-program. I de efterfølgende to år sad Remee fortsat bag dommerbordet, men da sæson 4 skulle begynde, var det uden den populære dommer.

Nu sætter Remee dog ord på, hvad der fik ham til at trække stikket efter den tredje sæson af programmet.

“Jeg stopper i ’X Factor’ efter sæson 3, for der kan jeg ikke trække vejret længere. Jeg føler, at jeg ikke er herre over mit eget liv. Der er ikke noget liv. Der er kun, hvad de skriver om mit liv,” fortæller Remee i programmet ‘Forbrydelser der rystede Danmark’

Årsagen til Remees deltagelse i programmet skyldes, at han var et af flere ofrer i Se og Hør-skandalen, hvor en kilde ulovligt havde tjekket kreditkortoplysninger hos kendte, og efterfølgende videregivet dem til sladderbladet.

Selvom Remee valgte at trække stikket, så var det ikke et endegyldigt farvel til X Factor. I den 7. sæson vendte han tilbage, og de efterfølgende tre år skrev han historie, da han blev den første dommer i X Factor-historien til at vinde tre år i træk.

En bedrift som Thomas Blachman dog udlignede, da han vandt i 2018, 2019 og 2020. Endda med tre forskellige kategorier.

Du kan se programmet ‘Forbrydelser der rystede Danmark’ på Dplay.

Læs også

Studie viser: Stor usikkerhed ved lyntest hos personer uden symptomer

 

 

Dagens Gossip